Publikováno Leden 17, 200817 r Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie. Dakujem
Leden 17, 200817 r Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie.Dakujem a máš k tomu relé, zástrčky a aj ostané veci čo tam treba mať pri montáží? Ja som montoval orig. a ktomu bol aj schéma zapojenia. Resp. popis zapojenia. Asi tak za 1,5 hod. som to urobil.
Leden 17, 200817 r Čo vlastne chceš konkrétne? Schému? Chýba ti v tom disku čo predávaš v podpise? Ak tam máš DP čo je tu stiahnutelná tak denné svietenie tam máš. Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie.Dakujem
Leden 18, 200817 r Lidi, jde to zapojit tak, že když dálkou otevřu, aby se mi rozsvítily světla jako u OII? Ale aby při startování nezhasly, neb mám výbojky, tak aby se zbytečně nerasovaly. Díkes
Leden 18, 200817 r Autor Čo vlastne chceš konkrétne? Schému? Chýba ti v tom disku čo predávaš v podpise? Ak tam máš DP čo je tu stiahnutelná tak denné svietenie tam máš. Hej to tam mam ale nachadza sa to v mojom notebooku ktory mam v BA.A do ba pojdem asi az za mesiac.Tak by som to chcel mat skor.Neoplati sa mi ist ba a hned spat do Žiliny.Asi tak:-()
Leden 19, 200817 r Tak téma na rozoberanie comming home a leaving home je napr tu: Rozsvícení světel dálkou, ..niečo ako comming home... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=comming+home Práve riešime niečo na vlastný spôsob s Koldom, ale neni času na to a neni hlavne času na testovanie aj keby sme moc chceli..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.