cokapid Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Čaute, chcu se zeptat mám škoda octavia 1,6 r.v. 97 a přemýšlím o záměně zadního nárazníku z novějsší verze po faceliftu. Mám stříbrnou metalízu. Jaké odstíny se dělají u této barvy u novější verze? Budu muset stříkat po výměně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jaky se delaly odstiny to netusim, ale ikdyz tu bude uplne stejny, tak se laku nevyhnes. Vim o cem mluvim - kdyz sem delal face predek tak lakos si chytal barvu primo z auta a stejne je v urcitym uhlu poznat rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ahoj, mám octu 1998, takže máme stejnou metalízu, myslím 9102 šedá pastelová a face je už diamantová, je světlejší...takže budeš muset lakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ahoj, mám octu 1998, takže máme stejnou metalízu, myslím 9102 šedá pastelová a face je už diamantová, je světlejší...takže budeš muset lakovat. to je pekna blbost skoda ma jedinou stribrnou ktera se pouzivala na felicie,fabie,octavie a superby nove modely ted presne nevim a je to 9102,a rozdil je vzdycky novy stary dil a plasty byvaji vzdy trochu jine i kdyz strikas spolu treba cely predek,a pokud neni auto strikane tak to vetsinou sedi pokud uz je tak zalezi na pouzitem laku(bezbarvem)jo akdyz jeden den nasrikas na aute cely bok a druhy den nastrikas na tom samem boku stejnou barvou jenom treba dvere tak uz to bude trochu jinsi bavim se o stribrne to jen tak pro info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) to je pekna blbost skoda ma jedinou stribrnou ktera se pouzivala na felicie,fabie,octavie a superby nove modely ted presne nevim a je to 9102,a rozdil je vzdycky novy stary dil a plasty byvaji vzdy trochu jine i kdyz strikas spolu treba cely predek,a pokud neni auto strikane tak to vetsinou sedi pokud uz je tak zalezi na pouzitem laku(bezbarvem)jo akdyz jeden den nasrikas na aute cely bok a druhy den nastrikas na tom samem boku stejnou barvou jenom treba dvere tak uz to bude trochu jinsi bavim se o stribrne to jen tak pro info Takže podle tebe je charakteristika šedá pastelová a stříbrná diamantová to samé ??? že by nás škodovka jenom mátla ??? Editováno: 17. leden 2008, autor: mery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Takže podle tebe je charakteristika šedá pastelová a stříbrná diamantová to samé ??? že by nás škodovka jenom mátla ??? je to tak! sem lakos,tak o tom neco musim vedet treba uplne stejnou ma i ford akorad se jmenuje jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Aha, tak to jsem nevěděl...jsem zase o něco chytřejší, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 AKTUAL: na novejch Škodovkách od podzima stříbrná diamantová 9102 1B1B skončila, místo ní je teď stříbrná briliantová tuším 9156 8E8E. Je trochu světlejší (míň do žluta). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Takže podle tebe je charakteristika šedá pastelová a stříbrná diamantová to samé ??? že by nás škodovka jenom mátla ??? už se to tady někde řesilo, šedá pastelová je v TP (úřady mají svojí databázi) a diamantová je obchodní název barvy (od Škoda Auto) a je to jedna a ta samá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Na face je 100% jiný odstín stříbrné barvy!!! Opravdu je světlejší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Na face je 100% jiný odstín stříbrné barvy!!! Opravdu je světlejší! Právě to si myslím taky, ale tady tvrdí, že to je stářím laku....takže, když si budu kupovat RS nárazník, tak si prostě budu muset láknout, i kdyby byl stříbrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Na face je 100% jiný odstín stříbrné barvy!!! Opravdu je světlejší! to neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Nebudu se hádat, ale viděl jsem to i na vlastní oči, kolega měnil na 1998 přední nárazník na RS a je to hodně vidět že je to echt stříbrná a ta původní je do žluta!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ja se taky hadat nebudu kazda barva ma 3-treba 13pododstinu a zrovna 9102 jich ma mylim 5 a kazda je jina,ono stribrna je vesmes problem nikdy to netrefis a zalezi i na zpusobu strikani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ja se taky hadat nebudu kazda barva ma 3-treba 13pododstinu a zrovna 9102 jich ma mylim 5 a kazda je jina,ono stribrna je vesmes problem nikdy to netrefis a zalezi i na zpusobu strikani Vím to od sebe když kupuji barvu, tak jich taky mají asi 3-5! A mám zelenou smaragdovou 9595 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ahoj, mám octu 1998, takže máme stejnou metalízu, myslím 9102 šedá pastelová a face je už diamantová, je světlejší...takže budeš muset lakovat. 9102 šedá pastelová metalíza - r.v. 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak díky za názory, hold asi koupím nárazník a pokud bude o moc jiný odstín tak ho nechám láknout jinak to asi nezjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.