vladaBrno Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Zdarek, se z toho zjancim, nekam se mi octa rozsypava pod rukama...asi ji musim dat na velkou lecbu. Dalsi nemoc sem objevil v rizeni. Zacal mi protekat olej na prave strane rizeni u kola...da se to opravit? kamarad rikal ze se to na octach nedela, takze dam do bazaru inzerat jestlli nekdo nema nejake rezervni a jdu obvolavat vrakace. Nove pry stoji 25000...ma nekdo jiny napad? diky .) specifikace auta je v podpisu...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdarek jeste jednou! opravdu se nikdo nesetkal s vymenou gufera? nejake nabidky uz na cele rizeni mam, ale bojim se aby to bylo ok, preci jen opticky clovek moc nepozna, staci to vygruntovat diky za jakykoliv postreh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Čau,já už jsem se stím setkal na dvou oktach.opravit se to určitě ned.á.Kupoval jsem jeté z vrakáče,tuším něco kolem 2500.Jak budeš kupovat tak se podívej jestli to není pod těma manžetama mokré ajestli tam nesakne olej.Já jsem koupil a mám klid.Teť jsem viděl na www.aukro.cz nové ale něco kolem 12000.což si mislím že z vrakáče to udělá tu samou službu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ahoj...taky sem na aukro koukal, to je moc, nekdo mi i nabizel za 9000, na vrakaci za 4000, jeste budu shanet dal...diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jak říkam u nás na vrakačích 2500.A jeden mi nabízel 3000 ale že to má najeté jenom 20000KM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.