Přejít na obsah

Oprava rizeni

vladaBrno

Doporučené příspěvky

Zdarek, se z toho zjancim, nekam se mi octa rozsypava pod rukama...asi ji musim dat na velkou lecbu. Dalsi nemoc sem objevil v rizeni. Zacal mi protekat olej na prave strane rizeni u kola...da se to opravit? kamarad rikal ze se to na octach nedela, takze dam do bazaru inzerat jestlli nekdo nema nejake rezervni a jdu obvolavat vrakace. Nove pry stoji 25000...ma nekdo jiny napad? diky .) specifikace auta je v podpisu...diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau,já už jsem se stím setkal na dvou oktach.opravit se to určitě ned.á.Kupoval jsem jeté z vrakáče,tuším něco kolem 2500.Jak budeš kupovat tak se podívej jestli to není pod těma manžetama mokré ajestli tam nesakne olej.Já jsem koupil a mám klid.Teť jsem viděl na www.aukro.cz nové ale něco kolem 12000.což si mislím že z vrakáče to udělá tu samou službu. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...