Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nevite nekdo, jestli lze a popripade konkretni postup vypnuti automatickeho zamykani pri odemceni auta dalkou a nasledneho neotevreni dveri. Odesel mi pravdepodobne mikrospinac ve dverich u ridice a auto se po chvili zamyka, jelikoz si mysli, ze nikdo dvere neotevrel, i kdyz jsou ridicovi dvere otevreny. O1 kombi 1,9Tdi (2002).

Editováno: , autor: monitor
Vloženo

Jednoduse tohle vypnout nejde, myslim ze to nejde ani pouhym nastavenim pres VAG. Nejednodussi reseni bude vymenit mikrospinac. Pokud jsi aspon trochu sikovnej, vypinac sezenes za dvacku a po mensi uprave tam dat jde.

Vloženo (editace)

Diky za info,

alespon nemusim dale patrat a muzu shanet mikrospinac, nevite kde se da jeste sehnat krome te polske firmy s pobockou v Ostrave? Navod na vymenu jsem uz tady procital.

Editováno: , autor: monitor
Vloženo

U mne takhle odešel spinač u spolujezdce. Odemkl jsem dálkou, dveře u spolujezdce otevřel, hodil klíče dovnitř na sedadlo a šel jsem od auta. Za chvíli se ozvalo "cvak" a klíče byly zamčeny uvnitř. Naštěstí u baráku, doma byly druhé klíče. Ale stát s to jinde tak nevím. Takže na to bacha, mikrospinač ten svůj "odchod" předem neavizuje takže někdo ani nemusí vědět, že je špatný.

Vloženo
A mas origo dalku v klicku? Ty dodelavany to neumej, stejne tak pokud mas dalku k neorigo alarmu.

pokud to zapoijil někdo jak se to má zapojovat tak i dodělávka umí znovuzamčít

Vloženo
pokud to zapoijil někdo jak se to má zapojovat tak i dodělávka umí znovuzamčít

mám neorigo dálku,zapojenou jen na motorek dveří řidiče,ale přece si nemyslíte že jsem taková lama a nezkoušel to originál cestou tj.klíčkem,to snad ne!a stejně to nejde,asi se to někde pojebalo!

Vloženo

Myslel jsem, ze pokud je dalka zapojena paralelne k mikrospinaci v zamku (velka cast neorigo dalek), potom nebude samozamykani funkcni.. Pokud odemknu klicem a neotevru dvere, zamkne se auto? Jak se da zapojit neorigo dalka tak, aby fungovalo samozamykani?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...