Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevite nekdo, jestli lze a popripade konkretni postup vypnuti automatickeho zamykani pri odemceni auta dalkou a nasledneho neotevreni dveri. Odesel mi pravdepodobne mikrospinac ve dverich u ridice a auto se po chvili zamyka, jelikoz si mysli, ze nikdo dvere neotevrel, i kdyz jsou ridicovi dvere otevreny. O1 kombi 1,9Tdi (2002).

Upraveno od monitor

Jednoduse tohle vypnout nejde, myslim ze to nejde ani pouhym nastavenim pres VAG. Nejednodussi reseni bude vymenit mikrospinac. Pokud jsi aspon trochu sikovnej, vypinac sezenes za dvacku a po mensi uprave tam dat jde.

a já bych potřeboval tohle zapnout

MR 2000

všechny octavie to mají ze série

VAGem to nejde ovlivnit

• Autor

Diky za info,

alespon nemusim dale patrat a muzu shanet mikrospinac, nevite kde se da jeste sehnat krome te polske firmy s pobockou v Ostrave? Navod na vymenu jsem uz tady procital.

Upraveno od monitor

všechny octavie to mají ze série

VAGem to nejde ovlivnit

za jak dlouho se to tedy samo zamkne?čekal jsem 5 minut a nic :(

za jak dlouho se to tedy samo zamkne?čekal jsem 5 minut a nic :(

2 minuty ;)

2 minuty ;)

tak mi to asi nefunguje ;)

U mne takhle odešel spinač u spolujezdce. Odemkl jsem dálkou, dveře u spolujezdce otevřel, hodil klíče dovnitř na sedadlo a šel jsem od auta. Za chvíli se ozvalo "cvak" a klíče byly zamčeny uvnitř. Naštěstí u baráku, doma byly druhé klíče. Ale stát s to jinde tak nevím. Takže na to bacha, mikrospinač ten svůj "odchod" předem neavizuje takže někdo ani nemusí vědět, že je špatný.

tak mi to asi nefunguje ;)

A mas origo dalku v klicku? Ty dodelavany to neumej, stejne tak pokud mas dalku k neorigo alarmu.

A mas origo dalku v klicku? Ty dodelavany to neumej, stejne tak pokud mas dalku k neorigo alarmu.

pokud to zapoijil někdo jak se to má zapojovat tak i dodělávka umí znovuzamčít

pokud to zapoijil někdo jak se to má zapojovat tak i dodělávka umí znovuzamčít

mám neorigo dálku,zapojenou jen na motorek dveří řidiče,ale přece si nemyslíte že jsem taková lama a nezkoušel to originál cestou tj.klíčkem,to snad ne!a stejně to nejde,asi se to někde pojebalo!

Myslel jsem, ze pokud je dalka zapojena paralelne k mikrospinaci v zamku (velka cast neorigo dalek), potom nebude samozamykani funkcni.. Pokud odemknu klicem a neotevru dvere, zamkne se auto? Jak se da zapojit neorigo dalka tak, aby fungovalo samozamykani?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.