Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem tu zalozil nove tema venovane hram na pocitaci. Zajimalo by me kolik lidi hraje hry na pocitaci, jake hry a hlavne jestli to nekdo hraje i s jinyma lidma po internetu nebo jen proti pc.

Podilim se taky na provozu hernich serveru,driv jsem hodne hral a tim vydelaval i drobne penize...takze i druhy duvod proc me to zajima :)

diky tw.

Ja reknu jen jednu hru kterou sem ale hral MOC.

World of Warcraft !!!

• Autor
Ja reknu jen jednu hru kterou sem ale hral MOC.

World of Warcraft !!!

na wowku je moc lidi zavislych :D

ja hraju uz 4roky Counter Strike Source :D

vetsi prisno :)

zna nekdo nEophyte?

ja si poridil novej komp, 4-jadrovej quad, 4GB ramky. slusnou GK a parim Call of duty 4, Crysis, Needy a temer nespim :))

Sem teď zase pařil GTA vice city... docela dobrá

Pařím jak steklej.

Po netu sem tam Countera Strike 1.6, NFS, a po síti s kámošema, C&C skoro všechny díly, Fifu, NHL. Ale to vše jen když je čas a nálada.

Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama :)

Když je čas a mám chuť tak Half-Life 2 Deathmatch po netu (a vůbec celý HL), někdy s kámošema FlatOut 2 a sérii C&С. Jinak teda hlavně 1st person akce.

• Autor
Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama :)

jj musis ho mit u sebe nainstalovany,musis mit originalku doma.stoji cca 600. ale stoji to fakt za to. tak si to nekdo kupte a hrajte u me na serverech :)

• Autor

STAHNI SI ZDE VIDEO ZE HRY

tady jsem vam hodil link na moji nejoblibenejsi hru. jsem zvedav kolik lidi si to stahne a komu se bude libit :D tw.

• Autor
ja si poridil novej komp, 4-jadrovej quad, 4GB ramky. slusnou GK a parim Call of duty 4, Crysis, Needy a temer nespim :))

no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je :) na hru vyuzijes jen jeden procesor :) a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 :)

taky to parim. COD 4 me nejde spustit crackly a needy me smrdi :D

• Autor
Sem teď zase pařil GTA vice city... docela dobrá

proc nehrajes to novejsi GTA SAN ANDREAS? je to lepsi vetsi a panacek umi plavat :D

hraju Lineage 2 a CSko

no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je :) na hru vyuzijes jen jeden procesor :) a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 :)

Blbost ;) 1,5GB si vem jen samotnej OS ;)

k cemu mi je? a moc ramky...? ale di ty... lol vzhledem k dnesni cene DDR2 jsem nevahal..

treba ma win98 :p

Který? Win Vista?

Jinak hraji C&C, Settlers IV občas CoD4, GTA a rád si zahraji i Mafii.

Upraveno od Lancelot

Ja pomaly prechadzam z CoD2 na CoD4, samozrejme hravam len s manikmi, ako som ja, no bohuzial mi to vychadza tak 4-5hod tyzdenne

Já byl hodně závislej na World of Warcraft , ale pak mi to přešlo pač už nebylo moc času a tet si sem tam zahraju NFS Underground 2, COD 4, NHL 08 a to je asi tak vše mno..

CoD2 :palec2: CoD4 jsem dohral a zkousel multak...ale nejak me to nechytlo..klasika je klasika..

ja zase hraju Call of Duty 2 - 2 svetova fakt gut.

4 ku jsem mel taky ale skoda - nejak me nechytla - uz je to uplne o necem jinem :help:

Kurna me ta 4 zabrala myslim 8GB mista na hadru :feve:

Upraveno od Host

Hral jsem skoro 2 roky COD 2 nekolik hodin denne, presel jsem na COD 4 a hraji na zahranicnich serverech a muzu o sobe rici - nejsem spatnej :D . Hraju to na notesu s 1GB RAM a nemam s tim jedinny problem... A NESNASIM DILINAKY CO MAJI CHEATY!!!

proc nehrajes to novejsi GTA SAN ANDREAS? je to lepsi vetsi a panacek umi plavat :D

Jsem ani nevěděl, že je něco novějšího... To nějak nesleduji a taky jí nemam :)

Jsem ani nevěděl, že je něco novějšího... To nějak nesleduji a taky jí nemam :)

no GTA SA je alespon 3 roky stara vec :))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.