tweetak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tak jsem tu zalozil nove tema venovane hram na pocitaci. Zajimalo by me kolik lidi hraje hry na pocitaci, jake hry a hlavne jestli to nekdo hraje i s jinyma lidma po internetu nebo jen proti pc. Podilim se taky na provozu hernich serveru,driv jsem hodne hral a tim vydelaval i drobne penize...takze i druhy duvod proc me to zajima diky tw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ja reknu jen jednu hru kterou sem ale hral MOC. World of Warcraft !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ja reknu jen jednu hru kterou sem ale hral MOC. World of Warcraft !!! na wowku je moc lidi zavislych ja hraju uz 4roky Counter Strike Source vetsi prisno zna nekdo nEophyte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 ja si poridil novej komp, 4-jadrovej quad, 4GB ramky. slusnou GK a parim Call of duty 4, Crysis, Needy a temer nespim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Sem teď zase pařil GTA vice city... docela dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Pařím jak steklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Po netu sem tam Countera Strike 1.6, NFS, a po síti s kámošema, C&C skoro všechny díly, Fifu, NHL. Ale to vše jen když je čas a nálada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Když je čas a mám chuť tak Half-Life 2 Deathmatch po netu (a vůbec celý HL), někdy s kámošema FlatOut 2 a sérii C&С. Jinak teda hlavně 1st person akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama jj musis ho mit u sebe nainstalovany,musis mit originalku doma.stoji cca 600. ale stoji to fakt za to. tak si to nekdo kupte a hrajte u me na serverech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 STAHNI SI ZDE VIDEO ZE HRY tady jsem vam hodil link na moji nejoblibenejsi hru. jsem zvedav kolik lidi si to stahne a komu se bude libit tw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 ja si poridil novej komp, 4-jadrovej quad, 4GB ramky. slusnou GK a parim Call of duty 4, Crysis, Needy a temer nespim ) no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je na hru vyuzijes jen jeden procesor a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 taky to parim. COD 4 me nejde spustit crackly a needy me smrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Sem teď zase pařil GTA vice city... docela dobrá proc nehrajes to novejsi GTA SAN ANDREAS? je to lepsi vetsi a panacek umi plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 hraju Lineage 2 a CSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je na hru vyuzijes jen jeden procesor a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 taky to parim. COD 4 me nejde spustit crackly a needy me smrdi Blbost 1,5GB si vem jen samotnej OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je na hru vyuzijes jen jeden procesor a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 taky to parim. COD 4 me nejde spustit crackly a needy me smrdi k cemu mi je? a moc ramky...? ale di ty... vzhledem k dnesni cene DDR2 jsem nevahal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Blbost 1,5GB si vem jen samotnej OS treba ma win98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) Blbost 1,5GB si vem jen samotnej OS Který? Win Vista? Jinak hraji C&C, Settlers IV občas CoD4, GTA a rád si zahraji i Mafii. Editováno: 19. leden 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ja pomaly prechadzam z CoD2 na CoD4, samozrejme hravam len s manikmi, ako som ja, no bohuzial mi to vychadza tak 4-5hod tyzdenne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Já byl hodně závislej na World of Warcraft , ale pak mi to přešlo pač už nebylo moc času a tet si sem tam zahraju NFS Underground 2, COD 4, NHL 08 a to je asi tak vše mno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 CoD2 CoD4 jsem dohral a zkousel multak...ale nejak me to nechytlo..klasika je klasika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) ja zase hraju Call of Duty 2 - 2 svetova fakt gut. 4 ku jsem mel taky ale skoda - nejak me nechytla - uz je to uplne o necem jinem Kurna me ta 4 zabrala myslim 8GB mista na hadru Editováno: 19. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Hral jsem skoro 2 roky COD 2 nekolik hodin denne, presel jsem na COD 4 a hraji na zahranicnich serverech a muzu o sobe rici - nejsem spatnej . Hraju to na notesu s 1GB RAM a nemam s tim jedinny problem... A NESNASIM DILINAKY CO MAJI CHEATY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 proc nehrajes to novejsi GTA SAN ANDREAS? je to lepsi vetsi a panacek umi plavat Jsem ani nevěděl, že je něco novějšího... To nějak nesleduji a taky jí nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jsem ani nevěděl, že je něco novějšího... To nějak nesleduji a taky jí nemam no GTA SA je alespon 3 roky stara vec ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.