Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem tu zalozil nove tema venovane hram na pocitaci. Zajimalo by me kolik lidi hraje hry na pocitaci, jake hry a hlavne jestli to nekdo hraje i s jinyma lidma po internetu nebo jen proti pc.

Podilim se taky na provozu hernich serveru,driv jsem hodne hral a tim vydelaval i drobne penize...takze i druhy duvod proc me to zajima :)

diky tw.

Vloženo
Ja reknu jen jednu hru kterou sem ale hral MOC.

World of Warcraft !!!

na wowku je moc lidi zavislych :D

ja hraju uz 4roky Counter Strike Source :D

vetsi prisno :)

zna nekdo nEophyte?

Vloženo
Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama :)

jj musis ho mit u sebe nainstalovany,musis mit originalku doma.stoji cca 600. ale stoji to fakt za to. tak si to nekdo kupte a hrajte u me na serverech :)

Vloženo
ja si poridil novej komp, 4-jadrovej quad, 4GB ramky. slusnou GK a parim Call of duty 4, Crysis, Needy a temer nespim :))

no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je :) na hru vyuzijes jen jeden procesor :) a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 :)

taky to parim. COD 4 me nejde spustit crackly a needy me smrdi :D

Vloženo
no ale ber v potaz k cemu ti ten procesor je :) na hru vyuzijes jen jeden procesor :) a druha vec, 4g ramky je az az moc. crysis bere 1,5 :)

Blbost ;) 1,5GB si vem jen samotnej OS ;)

Vloženo

k cemu mi je? a moc ramky...? ale di ty... lol vzhledem k dnesni cene DDR2 jsem nevahal..

Vloženo

Já byl hodně závislej na World of Warcraft , ale pak mi to přešlo pač už nebylo moc času a tet si sem tam zahraju NFS Underground 2, COD 4, NHL 08 a to je asi tak vše mno..

Návštěvník
Vloženo (editace)

ja zase hraju Call of Duty 2 - 2 svetova fakt gut.

4 ku jsem mel taky ale skoda - nejak me nechytla - uz je to uplne o necem jinem :help:

Kurna me ta 4 zabrala myslim 8GB mista na hadru :feve:

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

Hral jsem skoro 2 roky COD 2 nekolik hodin denne, presel jsem na COD 4 a hraji na zahranicnich serverech a muzu o sobe rici - nejsem spatnej :D . Hraju to na notesu s 1GB RAM a nemam s tim jedinny problem... A NESNASIM DILINAKY CO MAJI CHEATY!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...