Marian1 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Zdravim vsetkych, mam Octaviu 1.9 TDI (kotuce v zadu), 2002. Od vyroby mi slabo brzdi rucna brzda (zial som to nereklamoval). Po case som zistil, ze je to drhnutim laniek. Samozrejme som ich vybral, vyzerali bez problemov, ziadne prelomenia. Namazal som ich a dal spat. Brzdilo to lepsie a zaroven ovladanie slo mensou silou, ale len nejaky cas. Teraz je to este horsie ako pred tym. Riesil niekto z vas podobny problem? Je mozne, ze lanka su od vyroby vadne? Bola tam nejaka zmena designu laniek od roku 2002? Pomozu nove lanka, alebo mozem po cae ocakavat to iste? Vdaka. Marian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Já jsem nová lana dával na jaře a fungujou dobře a lehce. Ty stará lana měli u brzd roztrhané prachovky a tak se do lan dostával bordel a voda. Jestli víš, že je problém v lanech, tak je vyměň za nové a myslím, že budeš mít na hodně let klid. http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...=1J0.609.721+AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj.. Budou to 100% vadné lanovody....nestojí moc a sám si to přehodíš a jak píše kolega budeš mít klid! já měnil na své MR2000 (11/99) nebyli zas tak blbé ale ted je to daleko lepší.... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.