pruzkumakkoubahadr Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 čus, potřeboval bych sehnat pár věciček, ale nevim kde, protože škodovácký stránky jsou tak blbý že to tam nejde nikde sehnat.. jedná se o namžetu řadičky v kůži - 115 516 313 , rukojeť ruční brzdy v kůži 6U0 711 327, a štítek s nápisem laurin & klement 094 628 205, jestli někdo něco víte, budu vděčnej za info, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) čus, potřeboval bych sehnat pár věciček, ale nevim kde, protože škodovácký stránky jsou tak blbý že to tam nejde nikde sehnat.. jedná se o namžetu řadičky v kůži - 115 516 313 , rukojeť ruční brzdy v kůži 6U0 711 327, a štítek s nápisem laurin & klement 094 628 205, jestli někdo něco víte, budu vděčnej za info, díky skus sa pozriet tu a opytat sa http://www.feliciaklub.cz/forum_new/viewto...?f=49&t=345 Editováno: 23. leden 2008, autor: superflo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkumakkoubahadr Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 díkes, projel jsem ten inzerát ale má to nějaký divný, shánim ty věci nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkit Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 díkes, projel jsem ten inzerát ale má to nějaký divný, shánim ty věci nový no možná by se něco našlo mám doma felicii po bouračce laurina v combi se kdyžtak ozvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 no možná by se něco našlo mám doma felicii po bouračce laurina v combi se kdyžtak ozvy ak budes mat niekedy cas napis co vsetko mas.. dik s pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Ty checš nový věci? Tak co třeba zajít do autosalonu Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jovanitto Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ak mate niekto interier z laurina, alebo elektrony z neho -najlepsie bez pneu,dajte vediet na majl jovanitto@post.sk Kupil som skodovku v zlom stave interieru a chcem ho zamenit za kozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 lidi vy co mate standartni latkove sedacky a jdete do kozenych hodne dobre to zvazte, ono to sice super vypada ale komfort stoji za hovno, v zime je v tom zima, vyhrivani stoji za hovno, a v lete ani nemluvim clovek se na tom poti, a nekdy dokonce i spali jak se to rozehreje. Vim o cem mluvim mel jsem laurina skoro 10 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.