Miraf3k Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ahoj všem.mám problém.Chtěl jsem si do své Octy r.v. 1999 namontovat budíky z 2000 nebo 2001.Všechno by normálně fungovalo,ale nemůžu předělat kód imobilizéru protože moje octa je IMMO 1 a budíky novější, tj. IMMO2.Jde imobilizér v autě nějak vyrušit???nebo alespoň částečně pozastavit jeho činnost???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ahoj všem.mám problém.Chtěl jsem si do své Octy r.v. 1999 namontovat budíky z 2000 nebo 2001.Všechno by normálně fungovalo,ale nemůžu předělat kód imobilizéru protože moje octa je IMMO 1 a budíky novější, tj. IMMO2.Jde imobilizér v autě nějak vyrušit???nebo alespoň částečně pozastavit jeho činnost???Díky sežeň si klíče s čipim imma 2 gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.