Publikováno Leden 20, 200817 r Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc
Leden 20, 200817 r Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc Jedna stoji 9000Kc-jen kostra, chlapik co je bezne ma v momentalni dobe nema k dispozici. (prej)
Leden 21, 200817 r Autor Jedna stoji 9000Kc-jen kostra, chlapik co je bezne ma v momentalni dobe nema k dispozici. (prej) A muzes me na nej hodit kontakt?? Ja bych se snim spojil a dohodnul diky moc
Leden 21, 200817 r A muzes me na nej hodit kontakt?? Ja bych se snim spojil a dohodnul diky moc Zkus Alessia tady
Leden 21, 200817 r předem se omlouvám, ale nedá mi to. chápu investice do maxidotu, do volantu, do kol, xenonů atd atd, ale investici 9tis Kč do sedaček v elektrice ne (teď řeším dodatečnou investici, když mám non electric sedačky). když vezmu, že auto mám už přes 3roky, tak sedačku jsem šteloval tak maximálně 2x (bederní opěrku a sklon sedáku), takže tahle investice mi přijde rovna výhozu peněz z okna. zkuste mě přesvědčit o opaku, rád se poučím...
Leden 21, 200817 r předem se omlouvám, ale nedá mi to. chápu investice do maxidotu, do volantu, do kol, xenonů atd atd, ale investici 9tis Kč do sedaček v elektrice ne (teď řeším dodatečnou investici, když mám non electric sedačky). když vezmu, že auto mám už přes 3roky, tak sedačku jsem šteloval tak maximálně 2x (bederní opěrku a sklon sedáku), takže tahle investice mi přijde rovna výhozu peněz z okna. zkuste mě přesvědčit o opaku, rád se poučím... Proste luxus...o nicem jinym to neni. Pak je jeste dobry kdyz pouziva auto vic lidi, tak kazdej ma svuj vlastni DO a po odemceni se mu vsechno nastavi tak jak mel pred tim. A tohle je pro me taky zbytecny. Ja uvazuji o el. sedackach jen kvuli tomu ze bych si ji nechal precalounit.
Leden 21, 200817 r Proste luxus...o nicem jinym to neni. Pak je jeste dobry kdyz pouziva auto vic lidi, tak kazdej ma svuj vlastni DO a po odemceni se mu vsechno nastavi tak jak mel pred tim. A tohle je pro me taky zbytecny. Ja uvazuji o el. sedackach jen kvuli tomu ze bych si ji nechal precalounit. jak píše Luke, pokud jezdí s autem jeden člověk, sedačky se v podstatě nehejbají a je tudíž nesmysl je elektrifikovat. Druhá věc je, že jsem v rámci vylepšování do toho křápu už nacpal taky spoustu zbytečných peněz.
Leden 21, 200817 r jak píše Luke, pokud jezdí s autem jeden člověk, sedačky se v podstatě nehejbají a je tudíž nesmysl je elektrifikovat. Druhá věc je, že jsem v rámci vylepšování do toho křápu už nacpal taky spoustu zbytečných peněz. Mas el. sedacky?
Leden 21, 200817 r počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není.
Leden 21, 200817 r počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není. Jo, je to tak presne jak pises. +Zrcatka. Pojezd je samozrejme elektrickej. Upraveno Leden 21, 200817 r od Doli
Leden 21, 200817 r Mas el. sedacky? sem to napsal, ne ? Co bych s nima dělal, když to řídím jenom já. Ani nepamatuju, kdy jsem se sedačkou naposledy pohnul. Snad když mi něco upadlo a nemohl jsem to najít. Ale samozřejmě, jde o komfort, jako u řady jiných věcí v autě.
Leden 21, 200817 r Autor Hm tak koukam ze se o tom rozjela naka debata. Je to jenom o luxusu a me se luxus libi u me sedacku moc nemenim ale u spolujezdce skoro porat. Chtel bych sedacky v elektrice a precalounit na kuzi. Spsi jsem myslel nekde sehnat pouzite sedacky v elektrice ale to asi jen tak nekdo nebude pordavat
Leden 24, 200817 r No o jedněch bych věděl...neukamenujte mě za to.. http://www.novinky.cz/clanek/131508-kolony...zke-nehode.html
Leden 24, 200817 r Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc Celkom dobre elektricke sedatko maju v americkych väzniciach, ale neviem ci su na predaj hihi uz som ticho Upraveno Leden 24, 200817 r od misom
Leden 28, 200817 r Sedačky v elektrice jsou luxus jenže je to mnohem pomalejší než mechanické ovládání. Než s el. sedačkou někam dobzučím v jednoum směru tak mechanickou už mám kompletně přestavenou. Jediné v čem mi přijdou el. lepší je paměť na nastavení pro různé řidiče, jinak je to IMHO o ničem.
Leden 28, 200817 r počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není. Je to tak, sedačka má 3 paměti s tlačítky, které jde naprogramovat na 3 řidiče. Je to bezva věc hlavně, když se střídá více řidičů. Například já to mám a nemohu si to vynachválit. Mám dva dálkáče - jeden já a druhý manželka a když odemkneme auto svým dálkáčem, tak se to nastaví do uložené pozice a to včetně zpětných zrcátek (a pravé i na couvání k chodníku). I přesto, že jsme stejně vysoký, tak manželka sedí daleko více vpředu a výše, takže pro nás to je bezva funkce (hlavně pro ženský - ty než si to jinak mechanicky nastavěj, tak chlap už je v cíli)
Duben 12, 200817 r Trochu k celé této diskuzi. Pár věcí jenom pro upřesnění. Myslí na to ta elektrika, že když např. manželka řídí (má výšku 158 cm) a má sedačku vpředu a pozvednutou nahoru, tak dokáže z toho místa vystoupit? Já mám jinou zkušenost u mojí ženy, ta když chce při tom jejím nastavení sedačky vystoupit, tak zajede sedačkou dozadu, protože ji v tom brání volant. To sedí normálně a není plně nalepená na volantu (prostě je menšího vzrůstu). To dělá stejně i ve svém P106. Tak nějak teď nechápu tu funkci s pamětí. To by si odemkla, sedadlo by najelo na správnou její polohu. Teď by musela ručně odjed a znovu stlačit pamět. Asi blbost, né.
Duben 14, 200817 r Cau,jestli muzu prihodit muj nazor,tak rikam NEBRAT :-) Pri uklizeni to musi byt maso nez to cele posunes dozadu a pak zase dopredu... proste blazinec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.