Přejít na obsah

Thomson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Thomson

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Díky za upřesnění. Škoda jen, že to nesignalizuje přímo to uzamčení.
  2. Nikdo neví jak to je s tím blliknutím při uzamčení vozidla? Stačí aby byly zavřené dveře a uto blikne nebo až se uzavřou zámky dveří???
  3. Ahoj, potřeboval bych poradit s následujícím problémem. Po zamknutí auta (DO) auto normálně blikne jako, že se uzamklo, ale zadní dveře jsou otevřené. Jelikož jsem měl slabou baterku (bez problémů jsem auto nastartoval), tak jsem ji dobil a dveře se zase zamykají jak mají (baterka nyní vyměněna za novou). Otázka: je normální, že auto po zamknutí blikne, že je zavřené a přitom není? Předpokládal jsem, že je to zapojené tak, že až po uzamčení všech zámků auto blikne, ale vypadá to, že to tak není. Teď abych po každém uzamknutí zkoušel jestli se všechny dveře zamknuly a tomu bliknutí moc nevěřím. Díky za info a vaše postřehy.
  4. Přidávám se k otázce. Mám konzoli na telefon vedle rádia (GSM II - používám Bluetooth). Rád bych z těch konektorů vytáhl napájení do USB kabelu a napájel HTC HD, abych nemusel napájet ze zapalovače. Bohužel se pro HTC HD nedělá adaptér, tak to chci nějak vykoumat. Jestli někdo máte zapojení toho konektoru na konzoli, tak se prosím ozvěte. Díky.
  5. Mám to samé...nic se tam nezobrazuje. Nějak jsem nepochopil význam toho tlačítka )
  6. Mám jeden možná hloupý dotaz. Mám GSM II s Bluetooth a PDA HTC TOUCH HD. Ovládat telefon včetně seznamů volaných a přijatých čísel jde OK. Zajímá mě jde-li přes Handsfree sadu a bluetooth přehrávat MP3 (aby to šlo přes repro Nexuse). Dále jak seřadit telefonní seznam podle příjmení a ne podle jmen. Díky za info.
  7. Anténa už je na svém místě a zvuk je super a vše je plně funkční s HTC Touch HD a plně ovladatelné na multifunkčním volantu včetně listování v seznamu pravými tlačítky. Díky Ferdo25 za rady, bez tebe by mi to nefungovalo, protože v servisu nevěděli, že něco takového je možné rozchodit
  8. Tak už je anténa v autě a musím říct, že je to super. Cena 530,-
  9. Ahoj, prosím tě můžeš mi říct, kolik stála ta bluetooth anténa a kde jsi ji kupoval? Ptal jsem se ve škodováckým servise a ty na mě koukali ajk na vola, že vůbec neví, že něco takového existuje. Dík
  10. Ahoj všem, tak jsem konečně nechal překódovat svojí stařičkou handsfree sadu dle výše uvedeného a vypadá to, že to funguje. Chci se zeptat má-li velký vliv na kvalitu zvuku bluetooth anténa nebo jen prodlužuje dosah? Zatím ji tam nemám a zvuk je teda opravdu hrozdný (praskání, šum atd.) Díky za info.
  11. Přední origo senzory mají vyšší zvuk než zadní, což je super, protože alespoň víš na co si dávat pozor. Akorát mám s nima trochu potíže - během jednoho roku odešly dvě čidla
  12. Jak otestovat originální parkovací čidlo - jestli je funkční nebo ne? Mám jedno co mi zbylo po opravě v servise a nevím jestli je opravdu nefunkční (dle tvrzení servisu - moc jim nevěřím). Máte někdo schema toho čidla? Dík za každou radu.
  13. Origo tak nefunguje. Při vyšší rychlosti (asi nad 10km/h) to nejde spustit. Což je logické. Na co taky, že. Něco jiného by bylo, kdyby to byly senzory aktivní to by byla paráda...
×
×
  • Vytvořit nový...