Publikováno Leden 21, 200817 r Ahoj všichni. Předělávám osvětlení interiéru, a tedka přišla řada na osvětlení kliček na otvírání dveří. Vepředu to šlo v pohodě, tam jsem tu diodu napojil na podvětlení elektricky ovládaných oken. Ale jak to mám udělat vzadu, když mám eletrická okna jen vepředu? :-( Je možnost to někde napojit, nebo to budu muset táhnout od tech předních kliček až k tem zadním? dík za rady případně i nějaké odkazy :-) Luke
Leden 21, 200817 r jj, stejne byt tebou tak to natahnu vsechno zvlast a nekde umistim vypinac, kdybys to chtel vypnout
Leden 21, 200817 r Autor jj, stejne byt tebou tak to natahnu vsechno zvlast a nekde umistim vypinac, kdybys to chtel vypnout oki dík. S tím vypínačem to je výbornej nápad dík
Duben 4, 200817 r Ahoj. Chcel by som dať diódy na podsvietenie klučiek ale nemám el. sťahovanie okien. Kam by som mohol zapojiť elektriku aby to svietilo keď svietia svetlá? Ďakujem.
Květen 8, 200817 r Mno taky o tom přemýšlím, podsvětlit kličky, ale nechci aby to při jízdě svítilo pořád (aby to neoslňovalo), a jak to udělat aby se mi to rozsvítilo ve vhodnou dobu a ne hledat večer v autě nějakej vypínač.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.