uher.lukas Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ahoj všichni. Předělávám osvětlení interiéru, a tedka přišla řada na osvětlení kliček na otvírání dveří. Vepředu to šlo v pohodě, tam jsem tu diodu napojil na podvětlení elektricky ovládaných oken. Ale jak to mám udělat vzadu, když mám eletrická okna jen vepředu? :-( Je možnost to někde napojit, nebo to budu muset táhnout od tech předních kliček až k tem zadním? dík za rady případně i nějaké odkazy :-) Luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 od prednich k zadnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jj, stejne byt tebou tak to natahnu vsechno zvlast a nekde umistim vypinac, kdybys to chtel vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uher.lukas Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jj, stejne byt tebou tak to natahnu vsechno zvlast a nekde umistim vypinac, kdybys to chtel vypnout oki dík. S tím vypínačem to je výbornej nápad dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ahoj. Chcel by som dať diódy na podsvietenie klučiek ale nemám el. sťahovanie okien. Kam by som mohol zapojiť elektriku aby to svietilo keď svietia svetlá? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Na hocičo čo sa rozsvieti keď zapneš svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rewik Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mno taky o tom přemýšlím, podsvětlit kličky, ale nechci aby to při jízdě svítilo pořád (aby to neoslňovalo), a jak to udělat aby se mi to rozsvítilo ve vhodnou dobu a ne hledat večer v autě nějakej vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 V sekcii Interier je vlákno o podsvietení klučiek je tam aj foto pozri tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.