Rudyno Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdar panove ted se u nas tepuje firma a sem se dal do reci s borcom tak sem se nsim dohod ze nekdy zacatek unora mi tepne auto za 500cz v Brne u mne doma.Takze ak by ste mali niekto zajem tak sa mozte pridat treba by z toho bola lepsia cena. Vytepuje vsetko masinou okrem stropu pretoze ze ten to muze poskodit a vytepuje aj fleky od kafe bezproblemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdar panove ted se u nas tepuje firma a sem se dal do reci s borcom tak sem se nsim dohod ze nekdy zacatek unora mi tepne auto za 500cz v Brne u mne doma.Takze ak by ste mali niekto zajem tak sa mozte pridat treba by z toho bola lepsia cena. Vytepuje vsetko masinou okrem stropu pretoze ze ten to muze poskodit a vytepuje aj fleky od kafe bezproblemov Ahoj, to by se mi moc hodilo! mam auto po sedlacich z rakouska jeste sem to za pul roku nestihl dat na rucni myti...napis SZ az to bude aktualni, dojedu kamkoliv...Brno Cernovice jsou mym domovem, ale snad jedinny hacek je ze na vikendy jezdim do haje...snad se domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Kdyz tak mi poslete SZ ale urco ked sa snim dohodnem ze na kdy tak to sem napisu a odepisu hned vam a dohodnem sa snim kolik aut muze vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.