ladikuk Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Prosím poradte,přestal mi otvírat centrál dálkáčem,zavřít jde normálně alarm se aktivuje i dioda ve dveřích se rozbliká,ale když zmáčknu dálkáč pro otevření,tak jen auto pípne(vypne se alarm) a auto zůstane zavřené,mám jediný zámek na kufru,tím auto normálně odemknu,předtím jsem občas pozoroval,že když mi to odemikalo,tak než vyskočili čudly,tak to mělo 1-2 sekundy prodlevu,hledal jsem alarm a nebo centrál(jednotku),našel jsem zatím asi alarm,je za motorem(nejspíš přidělávaný,viz foto),výrobce bude META System (podle diody u předního okna a dálkáče,který jednočudlíkový s takovou tou gumou na tři dílky,poradte někdo s problémem. Jednotka centrálu bude asi nejspíš pod palubkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Podívej se na připojení DO k CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladikuk Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ok,podívám se,jen kdyby někdo přibližně věděl kde je přijímač DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 ok,podívám se,jen kdyby někdo přibližně věděl kde je přijímač DO Tak měl jsem podobný problém s Meta systémem! A už je z auta venku! Jednotka příjmu je v té krabičce co jsi našel, to je celý alarm! V servisu v Crášťanech mi řekli, že pokud je to montovaný alarm z továrny (Škoda - Auto) je to neopravitelné, ta přijímací jednotka je na přání Škodovky zalitá do plastu a nejde rozebrat, pokud je alarm montovaný dodatečně, lze ho opravit! Po několika neúspěšných odemknutí auta jsem alarm vyhodil! A šel tam nový! S dálkovým startem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladikuk Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak jsem dnes zjistil další poznatek,v noci bylo něco kolem nuly oproti předešlým dnum docela zima,ráno jsem přišel k autu zmáčknu dálkáč a ejhle centrál odemknul,jezdil jsem celé dopoledne,zamknout-odemknou,zatím to jde,jsem zvědav až se zase oteplý.........stalo se to už taky někomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.