Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji, aby mi kamarád přivezl náklad (ribstol) o rozměru 230x80x20 cm. Můj dotaz zní - vleze se mu do Oktávky kombíka když sklopí sedadla a sedadlo spolujezdce posune co nejvíce dopředu? Nechce mít otevřený kufr. Díky za info (bohužel nemám možnost to sám někde změřit).

Potřebuji, aby mi kamarád přivezl náklad (ribstol) o rozměru 230x80x20 cm. Můj dotaz zní - vleze se mu do Oktávky kombíka když sklopí sedadla a sedadlo spolujezdce posune co nejvíce dopředu? Nechce mít otevřený kufr. Díky za info (bohužel nemám možnost to sám někde změřit).

Ak má normál(nie N1) tak by sa mal, ja mám N1 a keď posuniem mrežu úplne dopredu, po kufor mi to robí cca. 190cm. Keď to položí na sklupené sedadlo spolujazdca tak možno

no hele ja si myslim ze to bude hodne o prsa....spis o rozinky pod kobercem nez o prsa lol ale vážně.. vezl jsem kuchyňskou desku 260x60 a mel jsem to jen tak tak..

u te "ribstole" se spis bojim te sirky... :help: pac kdyz si vezmu 80 cm od sveho ramene (ridice) doprava tak to se asi nevleze.. ale pokud pockas zkusim to zmerit.. Treba Ti to mezitim povi nekdo jinej.. :palec2:

• Autor
.. ale pokud pockas zkusim to zmerit.. Treba Ti to mezitim povi nekdo jinej.. :palec2:

Díky, nespěchám, do pátku je čas.. Možná ukecám souseda, aby mně pustil do svého auta s metrem :-)

tak jak spomína Fatty:)

meral som šírku tak 80cm je od pravého B stĺpika a zasahuje asi 1-2cm do sedadla vodiča. Takže nikto nevie či sa to tam napasuje alebo nie je to tak 50:50 takže ťažko niečo iné tvrdiť, podľa mňa by sa to tam vojsť mohlo

• Autor
tak jak spomína Fatty:)

meral som šírku tak 80cm je od pravého B stĺpika a zasahuje asi 1-2cm do sedadla vodiča. Takže nikto nevie či sa to tam napasuje alebo nie je to tak 50:50 takže ťažko niečo iné tvrdiť, podľa mňa by sa to tam vojsť mohlo

OK, díky za info. nechci ho nutit, ať to veze skoro 200 kiláků takhle... To raději naptám nějakou firmu..

Upraveno od traveller

prípadne skús niekoho s prívesným vozíkom, 200km je už fakt dosť...

pánové a na co vy tam máte ty hágusy ?

pánové a na co vy tam máte ty hágusy ?

ja nemám

ja nemám

ty taky nevezeš žádný ribstole lol To já sice mám, dokonce mám i příčníky, jen vědět kde. lol

ty taky nevezeš žádný ribstole lol To já sice mám, dokonce mám i příčníky, jen vědět kde. lol

zžastav sa, mám tu jedny :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.