lukash Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Byl by tu někdo tak moc ochotný a podíval se dovnitř displeje Parrota CK3100? Jedná se mi o jednu součástku, kterou bych potřeboval identifikovat, podle mě je to krystal - ale protože mi chybí vrch - tak nevím jakou by měl mít frekvenci Nápady sem - nechce se mi kupovat novej displej, když by mohl jít tenhle opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Pane poslána SZ ale ted mě napadla věc co tam dát krystal s hodinek.....to bude dle mne stejný...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zajímavý nápad, ale měl jsem za to, že v hodinkách je něco v řádu kHz.... ale třeba PICka jedou obvykle v MHz. A tohle by mělo ovládat zobrazování na displeji, tlačítka a kolečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Takže problém je pravděpodobně vyřešen. S oscilátorem 3.579545 MHz dislej funguje a zobrazuje korektně informace. Teď jen musím sehnat nějakou menší variantu protože v té krabičce je opravdu málo místa... Jinak ještě doplním příznaky nefunkčnosti: Sada normálně fungovala, displej byl podsvícen, ale nebyly podsvíceny tlačítka a displej nezobrazoval žádné informace. Třeba to pomůže někomu dalšímu, komu zhasne displej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Takže problém je pravděpodobně vyřešen. S oscilátorem 3.579545 MHz dislej funguje a zobrazuje korektně informace. Teď jen musím sehnat nějakou menší variantu protože v té krabičce je opravdu málo místa...Jinak ještě doplním příznaky nefunkčnosti: Sada normálně fungovala, displej byl podsvícen, ale nebyly podsvíceny tlačítka a displej nezobrazoval žádné informace. Třeba to pomůže někomu dalšímu, komu zhasne displej... jeste rekni proc ti zhasnul.... je to skoda.... jinak good ze si to opravil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No dobře no, prostě jsem levej jak turecká šavle a huplo mi to na zem - asi tak 3h potom, co jsem jí od mr.pecouna koupil Napsal jsem to jako radu, protože při pročítání netu jsem narazil na několik displejů se stejnými příznaky = podsvícení jelo, ale nic dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ty si kůň ty jo a včerá púřemýšlel, že to od pecouna vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ty si kůň ty jo a včerá púřemýšlel, že to od pecouna vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Dnes jsu instaloval PARROT CK5100 Rhythm N Blue - autorádio s bluetooth handsfree, CD a MP3 přehrávačem... To je panečku věcička - nemá to absolutní chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Já mám parrota už taky nainstalovanýho Střihnul jsem mu mute modul a z drátů použil modrý, červený a bílý (mute, tel+, tel-) do zelený kostičky radia. Napájení (+) z pojistky rádia, (klíček) z s-kontaktu přes pojistku č.8, (zem) někde po autě. V garáži nás bylo plno, když jsem nadával jako dlaždič ale už je to a funguje k plné spokojenosti! Původně jsem měl CK3000 EVO, ale displej je opravdu lepší. Aktualizoval jsem si fw. na poslední verzi a nemá to chybu. Možná jeden postřeh, na můj vkus to v noci trochu tahá oči, ale to bude tím, že auto je podsvícené do zelena a tohle je odstín bílé... bude to o zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.