monitor Vloženo 23. leden 2008 Vloženo 23. leden 2008 Zdravim, nevite nekdo, jestli se da samostatne vymenit spinac volnobehu a kde se presne nachazi, popripade foto. Stale mi to na felicii 1,3Mpi(2000) hazi chybu 516(spinac volnobehu-zkrat na kostru) a obcas mi pri seslapnuti zazlobi volnobeh. Citovat
monitor Vloženo 25. leden 2008 Autor Vloženo 25. leden 2008 Tak spinac volnobehu je uvnitr skrtici klapky a samostatne to vymenit nejde, takze az se to nekomu prihodi bude ho nejspis cekat vymena skrtici klapky, tak jako me. Hodil jsem tam jiny starsi kus a zatim to vypada ok. Citovat
ivarek Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 Jojo..je to mikrospínač.Ale mám nějak zafixováno že když se sundá ten kryt z boku šk tak je k němu přístup,tudíž by vyměnit měl jít,ne? Citovat
monitor Vloženo 26. leden 2008 Autor Vloženo 26. leden 2008 Vymenit by to mozna slo, problem je v tom krytu, ja tam mam takovy, ktery se musi znicit, aby se odkryl. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.