monitor Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zdravim, nevite nekdo, jestli se da samostatne vymenit spinac volnobehu a kde se presne nachazi, popripade foto. Stale mi to na felicii 1,3Mpi(2000) hazi chybu 516(spinac volnobehu-zkrat na kostru) a obcas mi pri seslapnuti zazlobi volnobeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monitor Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak spinac volnobehu je uvnitr skrtici klapky a samostatne to vymenit nejde, takze az se to nekomu prihodi bude ho nejspis cekat vymena skrtici klapky, tak jako me. Hodil jsem tam jiny starsi kus a zatim to vypada ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivarek Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jojo..je to mikrospínač.Ale mám nějak zafixováno že když se sundá ten kryt z boku šk tak je k němu přístup,tudíž by vyměnit měl jít,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monitor Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Vymenit by to mozna slo, problem je v tom krytu, ja tam mam takovy, ktery se musi znicit, aby se odkryl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.