Přejít na obsah

Jakej je presnej rozdil mezi Rs sedadlama a normalníma???

Doporučené příspěvky

motorman napsal:
Kostra sedacky je tá istá, uplne nove su peny - tvarovo a potah.Peny su kvalitou tie iste, potah podla priania. Rozdiel je vsak v tvare - podstatne lepsie bocne vedenie, sedak sedacky je o cca 5 cm sirsi /merane vcetne bocneho vedenia/, a predna hrana sedadla je o cca 2 cm nizsie. Prijemnejsie sa do nej nasada aj vysada, o drzani v zakrutach ani nehovorim-uplne iny pocit. Odporucam vymenit. V pripade latkoveho potahu su ceny prijatelne.

Dekuju moc konecne me nekdo odpovedel tak jak jsem potreboval. Takze pokud jsem to spravne pochopil tak RS sedacky jsou sirsi a v tech bokach maj lepsi drzeni. Takze ted uz jen u nekoho sehnat kdo me necha sednout to tech sedacek od RS a porovnat jo. Me jde o to jestli treba kdyz pojedu do chorvatska tak aby se me vnich treba nesedelo po case spatne. Jezdi tady nekdo v tech sedackach delsi trasy??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štěpán Suchánek napsal:
Dekuju moc konecne me nekdo odpovedel tak jak jsem potreboval. Takze pokud jsem to spravne pochopil tak RS sedacky jsou sirsi a v tech bokach maj lepsi drzeni. Takze ted uz jen u nekoho sehnat kdo me necha sednout to tech sedacek od RS a porovnat jo. Me jde o to jestli treba kdyz pojedu do chorvatska tak aby se me vnich treba nesedelo po case spatne. Jezdi tady nekdo v tech sedackach delsi trasy??

V lete som bol v Chorvatsku este s povodnymi sedackami - /1100 km v kuse = 13 hodin v sedle/- operadlo v pohode, sdedak mi bol uzky,tlacil do laveho stehna odspodu a tak ma nutil drzat nohy pri sebe /ako zyknu sediet slecny a damy/ a tak som si dost casto menil polohu ale nejako som to prezil.

Na jesen som bol uz na vymenenych sedackach na otocku v Prahe - /1000 km = 11 hod v sedle/ a nechcelo sami z auta vystupit. Nohy mozes mat pohodlne roztiahnute ,nic odspodu netlaci a zakrutach to drzi ako pribite. Vlastnosti tychto sedaciek zodpovedaju charakteru podvozku a osobne si myslim ze tvar tychto sedaciek by mal byt uz v zakladnom vybaveni Octavky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...