Publikováno Leden 24, 200817 r vie niekto skúsený zhodnotiť (bezrozmerne) aký prínos má v predných dverách vytlmenie resp. nové reproduktory? (napr . vytmenie 30% lepší zvuk (s pôvodnými reprakmi), nové reprá 50% lepší zvuk (bez tlmenia) ) vopred dík.
Leden 24, 200817 r S původními repry +22%. S novými to bude +38% z ceny reper děleno 100 a výsledek bude procentuální zlepšení.
Leden 24, 200817 r Autor S původními repry +22%. S novými to bude +38% z ceny reper děleno 100 a výsledek bude procentuální zlepšení. No tak sme sa zasmiali, však je to zdravé no teraz k veci: neviem či investovať do reprákov alebo to citelne zlepší už vytlmenie ?
Leden 24, 200817 r No tak sme sa zasmiali, však je to zdravé no teraz k veci: neviem či investovať do reprákov alebo to citelne zlepší už vytlmenie ? Jo, zasmáli. Já už mám tlumení nakoupený, v létě se do toho dám. Jak mi tu bylo všemožně raděno, tak nemá cenu dávat lepší repro bez vyztužení (zatlumení) dveří a krycího plechu. I originál repráci hrají pěkně, a pěkně se přitom klepou chudáci zrcátka... Vzadu mám Rainbow 10cm malý mrzáčky,hrajou dobře. Dopředu ale asi zkusím něco komponentního od firmy Selenium (kvalita za pár peněz, kolem 1200,-) tak jsem zvědavej. Osobně si myslím, že i zatlumení musí pomoct (možná že i já napřed vyzkoušim jak hrají TVM v polepených dveřích) - případně pak vyměnit repro. Bez zatlumení tam cpát draze-lepší breptáček není asi ono... Upraveno Leden 24, 200817 r od NNNTomas
Leden 24, 200817 r ...jedno musí jít s druhým...jak repro...tlumení...ale i zdroj... teď jsem seděl v autě s jedním LG...no tomu by nepomohly kompa za 15tis a tlumení celýho auta
Leden 25, 200817 r Autor Jo, zasmáli. Já už mám tlumení nakoupený, v létě se do toho dám. Jak mi tu bylo všemožně raděno, tak nemá cenu dávat lepší repro bez vyztužení (zatlumení) dveří a krycího plechu. I originál repráci hrají pěkně, a pěkně se přitom klepou chudáci zrcátka... Vzadu mám Rainbow 10cm malý mrzáčky,hrajou dobře. Dopředu ale asi zkusím něco komponentního od firmy Selenium (kvalita za pár peněz, kolem 1200,-) tak jsem zvědavej. Osobně si myslím, že i zatlumení musí pomoct (možná že i já napřed vyzkoušim jak hrají TVM v polepených dveřích) - případně pak vyměnit repro. Bez zatlumení tam cpát draze-lepší breptáček není asi ono... ĎAKUJEM, TENTO DRUH ODPOVEDE SOM OČAKáVAL
Leden 25, 200817 r Autor ...jedno musí jít s druhým...jak repro...tlumení...ale i zdroj... teď jsem seděl v autě s jedním LG...no tomu by nepomohly kompa za 15tis a tlumení celýho auta DÍK ZA ODPOVEĎ, ALE ZAUJíMA MA PRÁVE MIERA PRŚPEVKU KAŽDEJ ÚPRAVY...
Leden 25, 200817 r Jo, zasmáli. Já už mám tlumení nakoupený... NNNTomas : cim budes tlmit ? Upraveno Leden 25, 200817 r od colins
Leden 25, 200817 r Mám nakoupenej SikaDamp 630 koupil jsem blbec asi 15plátů - trochu jsem to přehnal. Na zadní vnitřní plech dveří jsem dala asi po jednom. Dával jsem tam výškáče tak jsem to i polepil když jsem toho nakoupil tolik. Na jedny přední dveře odhaduji (při polepení plechu+vnitřku dvěří) max 4-5 plátků... Dost mě láká nechat tam ty TVM - abych je mohl porovnat v zatlumeném (blbý slovo- spíš zpevněném) prostoru (ozvučnici).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.