birnbaum Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ahoj potrebuji pomoc mam fabku R.V. 2000 a porad mz problikavaj svetla . v servisu ny vymenily servo,snimac , a baterku a celej posilovac a furt to blika prosim o radu cim by to mohlo byti dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ahoj potrebuji pomoc mam fabku R.V. 2000 a porad mz problikavaj svetla . v servisu ny vymenily servo,snimac , a baterku a celej posilovac a furt to blika prosim o radu cim by to mohlo byti dik moc Mi tohle taky řešili (máme stejný rv) a pomohla výměna senzoru úhlu řízení. To ti taky měnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 A co třeba alternátor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birnbaum Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 jo jo alternaror je prej OK a uhel senzoru je novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ty čoveče ještě mě napadá, jestli to nedělá klínovej řemen, může být už pěkně jetý a může prokluzovat na altíku, nebo povolenej, mastnej, to může mýt pak tuto příčinu co popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 a co "oblíbenej" kabelovej svazek? Ten přece může za "vše"... Jak přesně myslíš problikávaj? Veškeré osvětlení, nebo jen některá? pravidelně - nepravidelně, v závislosti na otáčkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birnbaum Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 kabelovej svazek kde ho mam hledat? jo a klinak je v cajku fakt jsem z toho nestastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.