Rosta1.8 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj chlapi, dnes jsem se stavil na Jarově v bazaru co je nového a měli tam 4 RS, dvě modré, červenou a žlutou.Žlutá je TDI ostatní benzín.Musím se přiznat, že jsem chvíli vážně uvažoval o koupi té červené ale pak jsem usoudil, že je to nesmysl-rozdíl mezi mou 1.8TSI a 2.0TFSI nemí tak markantní abych musel mít obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Zde je cenový rozpis na žlutou RS, modrá je za 637t a červená je ta poslední cenovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj chlapi, dnes jsem se stavil na Jarově v bazaru co je nového a měli tam 4 RS, dvě modré, červenou a žlutou.Žlutá je TDI ostatní benzín.Musím se přiznat, že jsem chvíli vážně uvažoval o koupi té červené ale pak jsem usoudil, že je to nesmysl-rozdíl mezi mou 1.8TSI a 2.0TFSI nemí tak markantní abych musel mít obě. škoda, žes nevyfotil tu ceduli i na TDIčku. To by mě zajímalo, jak je stará a kolik má km za 700 t.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 škoda, žes nevyfotil tu ceduli i na TDIčku. To by mě zajímalo, jak je stará a kolik má km za 700 t.. Jirko je v tom druhém příspěvku za těch 699 t. Nepodařilo se mi to nahrát najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Chlapi více Okin RS ja na www.autojarov.cz, když tak se tam podívejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 A víc už jich má jen bzuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Na Jarově mají výborný výběr aut. I já jsem se tam byl kolikrát podívat , než jsem kupoval Scouta a co by jste řekli měli tam dokonce tři . Ale všechny byly v benzínu , tak jsem čekal na nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Na Jarově mají výborný výběr aut. I já jsem se tam byl kolikrát podívat , než jsem kupoval Scouta a co by jste řekli měli tam dokonce tři . Ale všechny byly v benzínu , tak jsem čekal na nového. To je skoro Sci-Fi, mít na salónu tři Scouty a všechny v benzínu, aspoň teda u nás v "RopoLandu".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.