Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dne 25.1 2008 byla v Úžicích u Kralup nad Vltavou odcizena škoda octavia combi 1.8 T

SPZ : 3P53562

VIN: TMBKL21U428531008

barva černá metalíza,přední maska černá mřížka bez znaku

zabezpečení: jen imobilizér

výbava:ABS,ESP,tempomat,vyhřívané sedačky,parkovací asistent,střešní nosiče ,erbeg přední i boční,4x4,klimaktronic

Měl jsem ji pouze měsíc

Kontakt :Zdeněk 605 886 537

Editováno: , autor: rolbar
upraven VIN a popisek příspěvku
Vloženo (editace)

Jak jsem s toho ještě rozklepanej tak jsem ten VIN napsal blbě,skutečně je TMBKL21U428531008

V registru odcizených vozidel opravdu není,zdřejmě až při další aktualizaci.Ptal jsem se na policii a řekli mi že to tam už je že jsem se jen špoatně díval,vědí houby.

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Dne 25.1 2008 byla v Úžicích u Kralup nad Vltavou odcizena škoda octavia combi 1.8 T

SPZ : 3P53562

VIN: TMBKL21U428531008

barva černá metalíza,přední maska černá mřížka bez znaku

zabezpečení: jen imobilizér

výbava:ABS,ESP,tempomat,vyhřívané sedačky,parkovací asistent,střešní nosiče ,erbeg přední i boční,4x4,klimaktronic

Měl jsem ji pouze měsíc

Kontakt :Zdeněk 605 886 537

Ahoj tak to zamrzí...Máš ji asi z bazaru viď??Tak to bych docela viděl na další klíče...Kamarádce takhle přesně po půl roce ukradli Forda Galaxy za 340tis...

Vloženo
Ahoj tak to zamrzí...Máš ji asi z bazaru viď??Tak to bych docela viděl na další klíče...Kamarádce takhle přesně po půl roce ukradli Forda Galaxy za 340tis...

Ahoj

Máš pravdu byla s bazaru,pořád si to vyčítám že jsem hned nevyměnil komplet zámky.Naštěstí jsem ji pojistil takže alespon nějaká útěcha.Kluci v práci si se mě dělaj srandu,že až mi pojištovna dá peníze skočím si ji do áček koupit znova.

Vloženo
Ahoj

Máš pravdu byla s bazaru,pořád si to vyčítám že jsem hned nevyměnil komplet zámky.Naštěstí jsem ji pojistil takže alespon nějaká útěcha.Kluci v práci si se mě dělaj srandu,že až mi pojištovna dá peníze skočím si ji do áček koupit znova.

bohužel je to smutná realita, jak se koupí auto z druhé ruky, tak se musí vyměnit zámky, změnit PIN imma a udělat zabezpečení, bez toho jsme v rodině takové auto nechávali vždy zabarikádované na dvorku a nesmělo do provozu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...