apokus Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mate nekdo zkusenosti s temito sedackama? Ja mam jeste tu starsi octu 1/99 a mam tam klasicke sede sedacky z SLX a tak me napadlo si tam dat nove jak uz byly po faceliftu. Jsou lepsi? Maji lepsi bocni vedeni a jsou pohodlnejsi? V tech starych pri zatackach litam z jedne strany na druhou ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mate nekdo zkusenosti s temito sedackama? Ja mam jeste tu starsi octu 1/99 a mam tam klasicke sede sedacky z SLX a tak me napadlo si tam dat nove jak uz byly po faceliftu. Jsou lepsi? Maji lepsi bocni vedeni a jsou pohodlnejsi?V tech starych pri zatackach litam z jedne strany na druhou ( tak dle mě, z modelu fACE LIFT jsou lepší, ale není to taková výhra :-/ pokud chceš měnit sedáky a chceš mít fakt GOOD, doporučuji řeba ze Seat Leon, či Golfík 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 tak dle mě, z modelu fACE LIFT jsou lepší, ale není to taková výhra :-/ pokud chceš měnit sedáky a chceš mít fakt GOOD, doporučuji řeba ze Seat Leon, či Golfík 4 A v čemje to lepší . Já vidím rozdíl jen v barvě tvar je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 A v čemje to lepší . Já vidím rozdíl jen v barvě tvar je stejný. řekl bych že jsou stejné,jen přední mají delší opěradlo,možná bude drobet delší sedák ale moc to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Jo ještě jsem zapomněl Od MR2000 je větší vykrojení sedáků zezadu. Aby měli cestující více místa na nohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 a jsou malinko tušší výplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) A v čemje to lepší . Já vidím rozdíl jen v barvě tvar je stejný. Tvar golf/leon a octavia rozhodně není stejný. Před a po face nejspíš ano. Mám obyč. šedé z leona a mají bočnice vyšší tak o 4-5cm. Sedák i opěradlo je o fous delší. Navíc vzadu 3 pásy a opěrky. Už to celkem podrží. Editováno: 27. leden 2008, autor: Rada81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 a na kolik to chlapci vyjde? Taky bych chtěl vyměnit přední, také z zatáčkách lítám sem a tam! No a pak někdy i zadní! Přemýšlím i Superbáckých pokud budou pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 a na kolik to chlapci vyjde? Taky bych chtěl vyměnit přední, také z zatáčkách lítám sem a tam! No a pak někdy i zadní! Přemýšlím i Superbáckých pokud budou pasovat? Koukej po nabídkách. Já je koupil za 1000 i s bagama, ale byly hrozně špinavé. Jinak bez poškození. Dají se dát i ze sportovních verzí leon a golf. To je pak jiná. Bohužel i cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 jsou o něco pohodlnější a ty zadní jsou ještě oproti slx rv.2000 více vykrojené nejen přední takže mají ještě více místa pro nohy v zádu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Koukni na stránky VW clubu, tam v sekci bazar bylo celkem dost nabídek na křesla z GIV. Já též přemýšlel zda koupit sériové facelift bamboo a nakonec jsem koupil černomodré z GIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tvar golf/leon a octavia rozhodně není stejný. Před a po face nejspíš ano. Mám obyč. šedé z leona a mají bočnice vyšší tak o 4-5cm. Sedák i opěradlo je o fous delší. Navíc vzadu 3 pásy a opěrky. Už to celkem podrží. nevímpřesně od jakého roku,ale face octy měli v zadu taky 3 pásy a 3 opěry hlavy nicméně co si budeme nalhávat octa není rozhodn pro 3 cestující vzadu,to spíš jen nouzově tak nevím k čemu prahnout po sedačkách s 3 opěrami vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.