Přejít na obsah

vana u motoru AUB 1,4 74kw

Majký

Doporučené příspěvky

• o 5 let později...

Dnes proběhla výměna oleje, ale s problémem a tím byl výpustný šroub na olejové vaně. Šroub jsem objednal podle Etky, N 908 132 02 (M14x1,5x22 S20) jenže ten je malý.Ten co je na vaně šel do gola ořechu 24, koupený šroub do ořechu 19, to už bylo divné. No nic, starý olej  ven, nový dovnitř, na starý šroub brácha našel podložku, zatím nic neteče.

Ale zajímalo by mě přesné označení šroubu pro příště. Motor je AUB, 1.4 16V 74kW rv. 2000, vana má číslo 036 103 603 R.

Nevíte někdo? Mě se to nedaří nikde dohledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle Etky jo, ale je holt malý. Pokud ho vložím do otvoru ve vaně, tak s ním normálně hýbu, prostě tam jde volně.

Ještě mě napadá, že tam bude jiná vana. Podle Etky má být 032 103 603 AB, jenže já dneska zjistil že je tam 036 103 603 R.

Bohužel se mi nedaří zjistit co je to za vanu a jaký šroub tam do ní má být :kol-32:

Odkaz ke komentáři

tak to je záhada. Ještě mě napadla jedna věc, jestli to není vana z nějakého Golfa nebo Passatu. Ale já mám Etku upravenou že v ní mám jen Škodu a ostatno značky vymazané. Nemůžeš mi to zjistit? Jinak díky za odpověďi.

edit: na netu jsem našel http://www.online-teile.com/skoda/product_info.php?info=p943102_036103603r-oelwanne.html

ve vyhledávání v Etce mi to napsalo: Vybehlý z výroby dne 30/1/2001, Bez náhrady.

:kol-32:

Editováno: , autor: marek7
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...