mcsolle Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ahojte vyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Toto iste mi robilo stare auto zakazdym, ked som ho umyl a do dveri sa dostala voda...Navyse sa samovolne odomykalo... Nemohla sa tam dostat H2O aj tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ahojtevyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc vymenit pojistku od centralu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Ahojtevyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc Ahoj, myslíš, že bys mi mohl říct jak jsi to dořešil? Asi mám stejný problém. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Předchozí problém se nějak sám odstranil. Ocenil jsem dobrou práci výrobce vozu a kvitoval jsem samoopravitelnost. Bohužel se závada objevila znovu, ale zřejmě už jsem všechny možnosti samoopravitelnosti vyčerpal. Zatím zápasím, ale už mi dochází síly. Každá rada dobrá, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Už jsem to vyřešil. Vypadlej konektor z komfortky pod airbagem spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.