Publikováno Leden 31, 200817 r Ahojte vyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc
Únor 5, 200817 r Toto iste mi robilo stare auto zakazdym, ked som ho umyl a do dveri sa dostala voda...Navyse sa samovolne odomykalo... Nemohla sa tam dostat H2O aj tebe?
Únor 8, 200817 r Ahojtevyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc vymenit pojistku od centralu...
Srpen 8, 200916 r Ahojtevyzeraju veci tak, ze na oktavke /MR04/ akosi prestal fungovat central - ale ne uplne mam v aute alarm a stale som zatvaral auto cez neho, no teraz okrem toho ze mi nezavre 4 dvere vsetko funguje ako ma... 5. dvere zamkne - otvara, okna vytiahne, po zapnuti alarmu ked otvorim dvere zacne hulakat ked zamknem auto klucom, tak mi zavre len soferove dvere + kufor nejaky napad ???? diky za pomoc Ahoj, myslíš, že bys mi mohl říct jak jsi to dořešil? Asi mám stejný problém. Dík
Listopad 24, 201113 r Předchozí problém se nějak sám odstranil. Ocenil jsem dobrou práci výrobce vozu a kvitoval jsem samoopravitelnost. Bohužel se závada objevila znovu, ale zřejmě už jsem všechny možnosti samoopravitelnosti vyčerpal. Zatím zápasím, ale už mi dochází síly. Každá rada dobrá, díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.