Přejít na obsah

PREHRIEVANIE MOTORA PRI ZABERE OCTAVIA 1,8 20V 1998

nestormiranda

Doporučené příspěvky

V prvom rade tu setkych zdravim.

OCTAVIA 1,8 20V r.v. 1998

Mam taky problem... pri zabre motora do kopca alebo pri vyssich otackach sa mi prehrieva. pri prehriati mi nezopína ventilator dochladzovania na chladici. Termospinac na jeho zapinanie je vymeneny za novy a je to ten co tam ma byt, bol objednavany podla vyrobneho cisla vyrazenom na starom. Termostat je ties vymeneny takze musi otvarat a zatvarat vonkajsi okruch chladenia. napriek tomu sa mi stale auto hreje. Vie mi niekto poradit preco tomu je tomu tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skus si chladic vyfukat stlacenym vzduchom smerom od motoroveho priestora k narazniku. po par rokoch byva v chladici pekny bordel, mohlo by to byt ono. a co sa tyka spinania vetraku, skus kontakty prepojit napriamo a pri zapnutom zapalovani by sa ti mal vetrak rozbehnut. ak nie je chyba v kabelazi alebo samotnom motorceku vetraka. (poistka?)

Odkaz ke komentáři

Ventilator som zapojil napriamo a isiel, mam na mysli tak ze som na svorke co ide do termospinaca prepojil kontakty drôtikom

este taky postrech:

hadica cez ktoru prudi voda z bloku motora do chladica je horuca ale ta ktora vychadza z chladica do bloku motora /kde je termostat/ je studena. mam taky citak ze by to mohol byt upchaty chladic. ale predtym nez ho budem menit si racej necham poradit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...