Bazz Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc budíky - pamět závad - vymazat - login - zadat pin- (rožne se kontrolka imma -pokud je správnej) přispůsobení - kanál 21 - počet klíčů (musí se naučit i klíče který už naučeny byli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc No a jaký to máš ročník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 No a jaký to máš ročník? když mu funguje dálka tak by mělo i immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Tady to máš třeba podle VISu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Dívám se obrázky musíš číst odzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Dívám se obrázky musíš číst odzadu děkuji za vaše odpovědi zkusím to a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak pánové hotovo konečně mi vše maká jak má celé ty problémy mi způsobil J-dot musel jsem ho odpojit a pak vše šlo jako po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.