MichalDvorakCZ Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ahoj , v autoelektrice se vůbec nevyznám, spíš v celý elektrice, ale chci se zeptat jestli neexistuje nějaká redukce na vstup autozapalovač, ze kterýho by vedli + a -. Mám pár přistrojů, který jdou zapojit jen do autozapalovače, ale nechce se mi je stříhat (u některých jsou kulaté kabely a to ani nevím, jak vypadá, když to rozstříhnu ) a chci se ji na pevno připojit na baterku a zároveň mít možnost to dá do jinýho auta zapojín přes autozapalovač. Nevíte, jak to udělat? Nebo jestli není jako jako ta redukce vstupu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ahoj , v autoelektrice se vůbec nevyznám, spíš v celý elektrice, ale chci se zeptat jestli neexistuje nějaká redukce na vstup autozapalovač, ze kterýho by vedli + a -. Mám pár přistrojů, který jdou zapojit jen do autozapalovače, ale nechce se mi je stříhat (u některých jsou kulaté kabely a to ani nevím, jak vypadá, když to rozstříhnu ) a chci se ji na pevno připojit na baterku a zároveň mít možnost to dá do jinýho auta zapojín přes autozapalovač. Nevíte, jak to udělat? Nebo jestli není jako jako ta redukce vstupu? Dík Nevím jakou myslíš redukci. Nejlevnější bys měl koupit konektor-tedy vidlici do zásuvky a na ni naletuješ dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Nevím jakou myslíš redukci. Nejlevnější bys měl koupit konektor-tedy vidlici do zásuvky a na ni naletuješ dráty. No jasně, já sem blbej, že mě to nenapadlo. Myslel jsem přesně to co jsi přesně napsal, takže "samici" k přístroji do autozapalovače, což je vlastně autozapalovač v autě. Koupim samici, na tu naletuju dráty, do tý budu dávát a vyndavat přístroj, který má samce autozapalovače, vznikne mi vlastně druhej autozapolovač. Díky, sem pěkně blbej, že mě nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 No jasně, já sem blbej, že mě to nenapadlo. Myslel jsem přesně to co jsi přesně napsal, takže "samici" k přístroji do autozapalovače, což je vlastně autozapalovač v autě. Koupim samici, na tu naletuju dráty, do tý budu dávát a vyndavat přístroj, který má samce autozapalovače, vznikne mi vlastně druhej autozapolovač. Díky, sem pěkně blbej, že mě nenapadlo. Pak teda myslíš prodlužovačku. Samice -otvor - to co je v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Pak teda myslíš prodlužovačku. Samice -otvor - to co je v autě. Ano, taky se to tak dá říct a zní to míň složitě. A to bych někde sehnal už hotový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 pokud schanis jen prodluzku tak to koupis v jakemkoli obchode s autoprislusenstvim.. prodluzky, rozdvojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.