Přejít na obsah

Vyznáte se někdo v PSP Slim?

Losky83

Doporučené příspěvky

co potřebuješ?

Mám objednané nové psp slim black a zajímalo by mě, jestli mají všechny stejný soft a nebo jiný. Chtěl bych tam hrát iso hry a četl jsem, že je potřeba udělat downgrade atd přes pandoru atd. Jde to i bez ní, protože nikoho ani neznám, kdo ji má atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám objednané nové psp slim black a zajímalo by mě, jestli mají všechny stejný soft a nebo jiný. Chtěl bych tam hrát iso hry a četl jsem, že je potřeba udělat downgrade atd přes pandoru atd. Jde to i bez ní, protože nikoho ani neznám, kdo ji má atd

tak to netuším, ale myslím si že ne. Mám starší psp, mám ho "čiplý" a valíme iso hry normál.

Odkaz ke komentáři

tak to netuším, ale myslím si že ne. Mám starší psp, mám ho "čiplý" a valíme iso hry normál.

Tak už jsem to vyřešil, našel jsem kluka, co mi to za 150 Kč provede a povalí na tom i isa:) Ale díky za snahu. V práci mám veget, tak se musím zabavit:)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem to vyřešil, našel jsem kluka, co mi to za 150 Kč provede a povalí na tom i isa:) Ale díky za snahu. V práci mám veget, tak se musím zabavit:)

jj, já stahuju hry z netu, mám jich asi 50. Tak kdyby jsi něco chtěl, tak se ozvi přes SZ. Nezapoměň si koupit paměťovou kartu, nové iso hry mají i 1,5 GB.

Odkaz ke komentáři

Net mám rychlej a asi 4 hry mám stažené. Kartu mám objednanou origo Sony 4GB. To by na 2 - 3 hry mělo stačit:) Díky, za nabídku, ale pokud to na netu najde, stáhnu to už sám. Většinou stahuju z warforum.cz a tam je toho dost, takže stačí slušná rychlost netu a hurá:) Ale díky

Odkaz ke komentáři

Net mám rychlej a asi 4 hry mám stažené. Kartu mám objednanou origo Sony 4GB. To by na 2 - 3 hry mělo stačit:) Díky, za nabídku, ale pokud to na netu najde, stáhnu to už sám. Většinou stahuju z warforum.cz a tam je toho dost, takže stačí slušná rychlost netu a hurá:) Ale díky

jj lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...