Losky83 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 najde se někdo, ochotnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 najde se někdo, ochotnej? co potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 co potřebuješ? Mám objednané nové psp slim black a zajímalo by mě, jestli mají všechny stejný soft a nebo jiný. Chtěl bych tam hrát iso hry a četl jsem, že je potřeba udělat downgrade atd přes pandoru atd. Jde to i bez ní, protože nikoho ani neznám, kdo ji má atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Mám objednané nové psp slim black a zajímalo by mě, jestli mají všechny stejný soft a nebo jiný. Chtěl bych tam hrát iso hry a četl jsem, že je potřeba udělat downgrade atd přes pandoru atd. Jde to i bez ní, protože nikoho ani neznám, kdo ji má atd tak to netuším, ale myslím si že ne. Mám starší psp, mám ho "čiplý" a valíme iso hry normál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak to netuším, ale myslím si že ne. Mám starší psp, mám ho "čiplý" a valíme iso hry normál. Tak už jsem to vyřešil, našel jsem kluka, co mi to za 150 Kč provede a povalí na tom i isa:) Ale díky za snahu. V práci mám veget, tak se musím zabavit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak už jsem to vyřešil, našel jsem kluka, co mi to za 150 Kč provede a povalí na tom i isa:) Ale díky za snahu. V práci mám veget, tak se musím zabavit:) jj, já stahuju hry z netu, mám jich asi 50. Tak kdyby jsi něco chtěl, tak se ozvi přes SZ. Nezapoměň si koupit paměťovou kartu, nové iso hry mají i 1,5 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Net mám rychlej a asi 4 hry mám stažené. Kartu mám objednanou origo Sony 4GB. To by na 2 - 3 hry mělo stačit:) Díky, za nabídku, ale pokud to na netu najde, stáhnu to už sám. Většinou stahuju z warforum.cz a tam je toho dost, takže stačí slušná rychlost netu a hurá Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Net mám rychlej a asi 4 hry mám stažené. Kartu mám objednanou origo Sony 4GB. To by na 2 - 3 hry mělo stačit:) Díky, za nabídku, ale pokud to na netu najde, stáhnu to už sám. Většinou stahuju z warforum.cz a tam je toho dost, takže stačí slušná rychlost netu a hurá Ale díky jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.