viktor Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Začal se mi ozývat zvuk ze zadu auta. V servisu identifikovalii, že je to z haldexu, potažmo diferák. Je to asi jak když začíná ložisko. Ale potichu. Nevíte co to může být? jestli se to dá opravit, nebo je to v pytli? U haldexu se stává, že se prý kousne a pak t vydává při zatáčení hlasitý kovový zvuky. To se zatím (doufám, že ani nezačne) neděje. - Druhá otázka patří asi spíš do bazaru, ale tady doufám, že si všimne víc lidí.. Pokud nastane neřešitelnej zádrhel haldexu, tak mě čeká výměna. Takže radši začínám sondovat nabídku už teď . Nevíte někdo o nějakým? Použitý by neměl být problém, poruchovost je prý celkem malá.. Díky Editováno: 6. Únor 2008, autor: viktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Začal se mi ozývat zvuk ze zadu auta. V servisu identifikovalii, že je to z haldexu, potažmo kardan. Je to asi jak když začíná ložisko. Ale potichu.Nevíte co to může být? jestli se to dá opravit, nebo je to v pytli? U haldexu se stává, že se prý kousne a pak t vydává při zatáčení hlasitý kovový zvuky. To se zatím (doufám, že ani nezačne) neděje. - Druhá otázka patří asi spíš do bazaru, ale tady doufám, že si všimne víc lidí.. Pokud nastane neřešitelnej zádrhel haldexu, tak mě čeká výměna. Takže radši začínám sondovat nabídku už teď . Nevíte někdo o nějakým? Použitý by neměl být problém, poruchovost je prý celkem malá.. Díky nemysleli nahodou rozvodovku,jeste sem neslysel ze by odesel haldex,kolik mas najeto?asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Doufám, že ne..:-). To by mi řekli haldex, a mysleli rozvodovku.. Mechanik mi i vytisk z etky všechny díly - haldexu a diferáku, prodává se dohromady. (před rokem se prý ještě nedalo koupit jednotlivé díly) S haldexem mi tvrdil, že za 11let co tam dělá řešil problém 3x. Ale to kousnutí..Ne tohle. Editováno: 6. Únor 2008, autor: viktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.