Hornet67 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Nazdar lidičky, nemáte pls někdo fotky nějakých externích úprav na O II 4x4? Koukal jsem na Milotec ale nevím, nevím, zkusil jsem jen blatníkové lišty, křídlo 5.dveří a koncovku výfuku. Máte někdo ještě něco jiného, popřípadě www odkaz?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Nazdar lidičky,nemáte pls někdo fotky nějakých externích úprav na O II 4x4? Koukal jsem na Milotec ale nevím, nevím, zkusil jsem jen blatníkové lišty, křídlo 5.dveří a koncovku výfuku. Máte někdo ještě něco jiného, popřípadě www odkaz?? Díky No tak si to předělej na Scouta . A bude to ohodně hezčí než od Milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hornet67 Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 To už jsem taky přemýšlel, ale mám černou , viděl jsem jich tady a špatný to není. Je fakt, že v těch světlejších barvách mi to připadá lepší...asi bych se na to rád podíval naživo Nevím, jsestli náhodou Tobě jsem nepsal o tý velikosti kol...a jejich zapsání do TP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 To už jsem taky přemýšlel, ale mám černou , viděl jsem jich tady a špatný to není. Je fakt, že v těch světlejších barvách mi to připadá lepší...asi bych se na to rád podíval naživo Nevím, jsestli náhodou Tobě jsem nepsal o tý velikosti kol...a jejich zapsání do TP?? Ono to tak jednoduchý zase nebude to předělání , a připrav si tak alespoň 20.000,- To víš náhradní díly jsou drahý. Mě si o kolech nic nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hornet67 Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ono to tak jednoduchý zase nebude to předělání , a připrav si tak alespoň 20.000,- To víš náhradní díly jsou drahý. Mě si o kolech nic nepsal. jj už jsem si vzpoměl, že o kolech to bylo vorlajzovi.Vím, že má komplet sadu včetně oplastování v " asp", ale spíš mi jde o to, jak to s tou černou vypadá v detailech. Pár fotek jsem už tady viděl, jenže to bylo zdálky někde u salónu a ostatní v detailech jen jiná barvy. Kdyby tady někdo měl scoutíka v černém, mohli byste mi poslat nějaký fotečky?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ono to tak jednoduchý zase nebude to předělání , a připrav si tak alespoň 20.000,- To víš náhradní díly jsou drahý. Mě si o kolech nic nepsal.co všechno se da předělat ze skauta na 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 u ná se zvolila decentnější úprava a vizuální snížení auta..(miniatura v avantaru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hornet67 Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 u ná se zvolila decentnější úprava a vizuální snížení auta..(miniatura v avantaru) Dany, z tý fotky toho moc nepoznám, nemáš třeba boční pohledy a nebo zezadu?? Čím si opticky snižoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Dany, z tý fotky toho moc nepoznám, nemáš třeba boční pohledy a nebo zezadu?? Čím si opticky snižoval?? D"e"ny tady je pár fotek...na jaře se to chystám nafotit kompletně.. PS: ta maska nevisí ve vzduchu,ale je přichycena v klasické černé spodní liště nárazníku, která na fotkách není bohužel vidět Editováno: 19. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 ještě jedna(umělecká) a tu záď jsem udělal cca. na PC (fotku totiž nemám) - ps: ten černý flek vedle RZ na počítačově upravené fotce má představovat náleku býka a to prodloužení světel je v reálu také hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Dany, z tý fotky toho moc nepoznám, nemáš třeba boční pohledy a nebo zezadu?? Čím si opticky snižoval?? PS: snižovalo se to tou maskou..já jsem syn,čili 100% vše má práce není,ale tak ze 70% jo(otázkou je,zda-li je to dobře..?) Editováno: 19. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 co všechno se da předělat ze skauta na 4x4? všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.