Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar lidičky,

nemáte pls někdo fotky nějakých externích úprav na O II 4x4? Koukal jsem na Milotec ale nevím, nevím, zkusil jsem jen blatníkové lišty, křídlo 5.dveří a koncovku výfuku.

Máte někdo ještě něco jiného, popřípadě www odkaz??

Díky

:feve:

Nazdar lidičky,

nemáte pls někdo fotky nějakých externích úprav na O II 4x4? Koukal jsem na Milotec ale nevím, nevím, zkusil jsem jen blatníkové lišty, křídlo 5.dveří a koncovku výfuku.

Máte někdo ještě něco jiného, popřípadě www odkaz??

Díky

:feve:

No tak si to předělej na Scouta . A bude to ohodně hezčí než od Milotecu.

• Autor

To už jsem taky přemýšlel, ale mám černou , viděl jsem jich tady a špatný to není. Je fakt, že v těch světlejších barvách mi to připadá lepší...asi bych se na to rád podíval naživo :feve:

Nevím, jsestli náhodou Tobě jsem nepsal o tý velikosti kol...a jejich zapsání do TP??

To už jsem taky přemýšlel, ale mám černou , viděl jsem jich tady a špatný to není. Je fakt, že v těch světlejších barvách mi to připadá lepší...asi bych se na to rád podíval naživo :feve:

Nevím, jsestli náhodou Tobě jsem nepsal o tý velikosti kol...a jejich zapsání do TP??

Ono to tak jednoduchý zase nebude to předělání , a připrav si tak alespoň 20.000,- To víš náhradní díly jsou drahý. Mě si o kolech nic nepsal.

• Autor
Ono to tak jednoduchý zase nebude to předělání , a připrav si tak alespoň 20.000,- To víš náhradní díly jsou drahý. Mě si o kolech nic nepsal.

jj už jsem si vzpoměl, že o kolech to bylo vorlajzovi.Vím, že má komplet sadu včetně oplastování v " asp", ale spíš mi jde o to, jak to s tou černou vypadá v detailech. Pár fotek jsem už tady viděl, jenže to bylo zdálky někde u salónu a ostatní v detailech jen jiná barvy.

Kdyby tady někdo měl scoutíka v černém, mohli byste mi poslat nějaký fotečky??

Díky

• 2 týdny později...
co všechno se da předělat ze skauta na 4x4?

u ná se zvolila decentnější úprava a vizuální snížení auta..(miniatura v avantaru) ;)

• Autor
u ná se zvolila decentnější úprava a vizuální snížení auta..(miniatura v avantaru) ;)

Dany, z tý fotky toho moc nepoznám, nemáš třeba boční pohledy a nebo zezadu?? Čím si opticky snižoval??

Dany, z tý fotky toho moc nepoznám, nemáš třeba boční pohledy a nebo zezadu?? Čím si opticky snižoval??

D"e"ny ;) tady je pár fotek...na jaře se to chystám nafotit kompletně.. ;)

PS: ta maska nevisí ve vzduchu,ale je přichycena v klasické černé spodní liště nárazníku, která na fotkách není bohužel vidět ;)

Upraveno od Deny.Kr

ještě jedna(umělecká) :) a tu záď jsem udělal cca. na PC (fotku totiž nemám) - ps: ten černý flek vedle RZ na počítačově upravené fotce má představovat náleku býka :D a to prodloužení světel je v reálu také hezčí :)

PS: snižovalo se to tou maskou..já jsem syn,čili 100% vše má práce není,ale tak ze 70% jo(otázkou je,zda-li je to dobře..?) :)

Upraveno od Deny.Kr

co všechno se da předělat ze skauta na 4x4?

všechno :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.