Přejít na obsah

geish@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení geish@

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. To zní dobře! Díky za info. Nastavení DSGčka se ladilo taky, nebo se nechala série?
  2. Určitě dej vědět, koukám po tom už nějaký týden, ale pořád žádná reálná zkušenost (nebo se nikdo zatím nepodělil o fakta) ... Z v"ýběrovky" mi taky vypadl TDI fun, i když ho mám docela z ruky ...
  3. Mám to chápat tak, že raději nechat sérii a nepokoušet DSGčko?
  4. Díky za info ... Je s tím už nějaká reálná zkušenost?
  5. Ahoj, může někdo kvalifikovaný dát info o možnosti sw úpravy tohoto motoru ve spojení se sedmistupňovou DSG? Možné problémy, zkušenosti, ... Předem díky!
  6. Klíčkem se zamknou všechny dveře, přes klíček se dají ovládat okna ... Pokud by byl výrobní mód aktivní, tak by nefungovalo zamykání jak jsi psal. Nebo se pletu? Nevíš které kanály jsou pro přizpůsobení dálky, prosím tě? Případně postup přizpůsobení? Problém je, že auto je dlouhodobě v Německu, a tam to řešit ve Škodovce nechci. Díky!
  7. Výrobní mód je deaktivovaný, to by nepřijmulo žádné kódování. Kódování to přijme, ale otázka je, jaké je správné. Protože i když nakóduju jednotku stejně jako byla ta předchozí (nemyslím stejný kód jako takový, ale výbavu) a přidám jen ten tempomat, tak kódování přijme, ale tvrdí že je stále špatně nakódovaná. Vše přitom funguje jak má. Kromě té dálky teda ... Klíče by ale měly jít spárovat i v 805, ne? Jde přece o čísla kanálů, to že tahle verze neobsahuje popisky, znamená jen menší uživatelský komfort, ne?
  8. Jj, dálka je naučená na starou BCM, to jsem si neuvědomil! Jaké jsou možnosti "spárování/naučení" nových klíčů, prosím? Zkoušel jsem zamknout klíčem v zámku, pak zmáčknout tlačítko na dálce ale bohužel to neklaplo ...
  9. Kóduji to pomocí VCDS 805 a Lcode. Už jsem trochu pokročil, jednotka kódování přijme, tempomat funguje bez problémů, ale pořád není jednotka správně nakódovaná. Přestalo fungovat dálkové ovládání, jinak vše funguje. Může to být špatným kódováním nebo je potřeba znovu spárovat (jak?) klíče?
  10. To jsem četl, ale předpokládal jsem, že se to týká jednotek nových - nepoužitých, nikdy nekódovaných. Nebo se to týká i jednotek které jsou demontované z jednoho auta a instalované do jiného?
  11. Ahoj, potřeboval bych radu jak s kódováním BCM. Aktuálně je v autě 6R7 937 086 H, kódování: 64980B3808010000003008003E2B08C00040400F600000000000. Byl instalovaný tempomat (páčka, kabely, ...) a dokoupena jednotka 6R7 937 087 F. Problém je tom, že nová jednotka nechce přijmout žádné kódování. Poradí někdo v čem hledat problém? Díky!
  12. Rychlá a na úrovni provedená práce. Moc děkuju a zase někdy příště!

  13. Já ty čidla ABS právě procházel snad už 10 krát, vše funguje jak má, hodnoty jsou OK ... Na zkoušku jsem vyměnil všechny čtyři čidla od známého se 4x4 a dělalo to pořád.
  14. Ahojte, mám následující problém (něco podobného se tu sice řešilo, ale bylo to něco přesně ono): - při rozjezdu pouze u stojícího auta (můžu jet třeba 5km/h a už to neudělá) se občas, jakoby z přední nápravy ozve něco jako "zachrčení" a auto cukne (jako když by se přestal přenášet výkon na kola/kolo). Neudělá to vždy, jen asi podle nálady ... Občas je celý den klid, jindy při každém rozjezdu. Nemá na to žádný vliv podklad na jakém se rozjíždím (suchý asfalt, mokrý, sníh, led ...), kola se při tom neprotáčejí a je jedno jestli se rozjíždím pozvolna, nebo prudce. Snad jen při pozvolném rozjezdu není tak patrné to cuknutí, jak jsem psal výše a ten zvuk je tlumenější. VAG nic nehlásí, všechny jednotky OK, čidla ABS bez chyb a při pohybu snímají korektně. Ve Škoda servisu mi sdělili, že je to naprosto normální, že prý se takhle testuje čerpadlo ABS ... Zajímavé je, že předtím to v průběhu 50tis. km neudělalo ani jednou. Má někdo nějaký nápad, co by to mohlo způsobovat? Budu vděčný za jakoukoliv radu. Díky!
  15. geish@

    Volba tlumicu

    Ahojte, může mi někdo poradit jaké tlumiče dát na OI 4x4 TDi PD, r.v. 2003? Originály už pomalu odchází do věčných lovišť, tak hledám nějakou náhradu. Origo tam mají přijít Monroe (tuším), ale pokud jsou i jiné alternativy, rád je zvážím! Díky za každou radu!
×
×
  • Vytvořit nový...