novinář Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 U Defend je výhoda v tom, že při zamykání není třeba požívat klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) to aj pri konstrukte...staci stocit rukou a je to..ale potom sa ta gumicka opotrebuje a vypadava zo zamku...ja som mal 2x construct a teras mam defend..rozdiel nevidim ziaden...az na to ze defend ma mensi klucik a netlaci tak vo vrecku :)ale privital by som keby tie zabezpecovacie systemy prestali mavat zelene, cervene kluce..ale obycajne cierne...nepaci sa mi ze na privesku mi to tak "krici"..ale to je len detail Editováno: 30. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já měl na OI construct a zachránil mi auto před ukradením. Ten hajzl zničil zámek ve dveřích, spínací skříňku, ale na Constructu si vylámal zuby. Asi nějakej amatér, ale právě proti nim májí zámky zpátečky význam. Profík si vezme co chce. Teď mám Defend, ale jen proto, že na něj byla akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.