Přejít na obsah

Grauňa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 063 zobrazení profilu

Oznámení Grauňa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj mám mr.2008 a už mám jenom černej plast a ne to pogumování.
  2. Ahoj všichni. Chtěl bych touto cestou poprosit někoho kdo má ETKU o číslo dílu a cenu. jedna se o ř.jednotku na vyhřívaní zadních sedadel na OCTAVII 2 r.v.2008. Přivezl sem auto z německa a má vyhřívání zadních sedadel, ktre jefunguje a po proměřování a rozčalounění pravé strany kufru sem zjistil že jednotka tam prostě není. Děkuji všem.
  3. Jojo promiňte všem se omlouvám za založení dvou témat
  4. No je pravda že mě to taky napadlo mám tam najeto 6000Km a servisku originál Německou a je to modelovej rok 2008. A to že to bylo bouraný nejde poznat tam se měnil jenom blatník,nárazník a jedno světlo ale všechno sedi jak má dávaly se originál díly. A ten blatník nebyl na výměnu ten si nechal klempíř protože sem dovezl novej a řekl sem mu že ho nechci klepat.
  5. Ne ne je to dovoz z německa měla najeto 300Km a měla nabouranej předek ale trošku.
  6. Dík za info já mám najeto 6000Km a je to děs.
  7. Ahoj kluci, Psal jsem o tom už včera že mě vrže na dvojkové octávě přední stabilizátor. Chci se zeptat vrzalo vám to taky? Nebo je to ojedinělá závada?
  8. Myslíš že pomúže promazat gumy?
  9. Ahoj všichni, vrže někomu přední stabilizátor na dvojkové oktávě?? Mám najeto 6000Km a je to hrúza pro prújezdu třeba kruháčem. Díky za připomínky.
  10. Nazdárek všichni, prosím o radu, mám dvojkovou octávku, najeto 6 tis.km a vrže přední stabilizátor. Měli jste podobný problém? Auto je dovezeno z venku takže není v záruce. Asi sundám gumy stabilizátoru a promažu, pomůže to?
  11. Ahoj všicni, chci si do své OCTAVI nechat namontovat zámek řadící páky. Jaké jsou vaše zkušenosti a vše kolem toho?? A kolik vás to stálo? Dík moc.
  12. Grauňa

    (Auto)fólie

    Prosím tě, ty tvoje fólie mají prostupnost světla 33% jak zadek tak předek?
  13. Grauňa

    (Auto)fólie

    Já myslel že je to aktuální.
  14. Grauňa

    (Auto)fólie

    A bode nová, nebo neco jinýho?
×
×
  • Vytvořit nový...