Publikováno Únor 5, 200817 r dobry den.v kludnom stave mam odber 60mA.nerobilo mi to problemy vie ze 30smA berie radio.pri pripojeni pridavneho budika voltmetru mam odber 90mA.auto postoji 10 hodin a baterka je v cudu.moze to byt tym ze stalych 12 V z radia aj z toho budika su spolu?dal som to na ISO.dakujem za pomoc.
Únor 5, 200817 r hm, nemal by to byt problem, pozri vyvesenu temu kludovy odber prudu. dozvies sa ako a kedy kde merat a aj foto som tam daval aj s hodnotami. vcera ti odpisoval na tvoju dalsiu temu profor. kolko tem este zalozis? From profor HLADAJ, JE TO TU VYVESENÉ Klidový odběr proudu, aký má byť, čo ho ovplyvňuje.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry632549 Upraveno Únor 5, 200817 r od cartmanko
Únor 5, 200817 r Autor to akoze co ma znamenat.vcera som sa pytal ze ako sa meria odber prudu.dnes to mam zmerane a pytal som sa na nieco ine.takze ked mi nevies odpovedat tak radsej nepis...ok???
Únor 5, 200817 r Klud ale táto tvoja otázka patrí do témy na ktorú som ťa odkázal akurát si to asi nečítal celé.... Ďalšie riešenie odberu tvojho prídavného voltmetru budeme riešiť v téme o kludovom odbere
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.