Přejít na obsah

K motoru AGR (1,9 66kW) jde dopasovat 6tikvalt?

Jiřik-Octavia

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, prosim nevite zda jde ke klasickemu 1997 r.v., 1,9TDi 66kW (AGR) motoru pridelat jednoduse bez vetsich uprav nejaka 6ti rychlosti prevodovka? Nejak mam problem s prenosem sily po cipnuti a tryskach mi spojka na trojku funguje chudak jako variator na skutru :-(

Tam dej jednohmotu.Ta te bude stat cela nova sada i s praci do 13000,- a co takhle ubrat na palivu???treba to mas moc prehuleno naftou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na AGR motoru mám 6kvalt, takže není problém to namontovat...ale pokud ti jde o spojku, tak to radši pořeš jak je výše uvedeno...

prosim a jaky kod prevodky tam sedi? musel jsi nejak dopasovavat? jsem ve fazi udelam cokoliv, abych nemusel nicil spojku (jezdim ted jak farar :-( ) mam jeste jedn problem, je to asi opravdu maximalni cip, na volnobeh za studena nastartuji a motor asi 1 min tarokuje (500-1500 otacek a to tak, ze se az hybe v silenblocich, jak se trochu zahreje (cidlo je ok, pro jistotu jsme je menili protoze obcas hlasi OK ale nemusi) tak jede jak vino... prosim mate nekdo nejak ciplou 66kW 1,9ku?

Odkaz ke komentáři

prosim a jaky kod prevodky tam sedi? musel jsi nejak dopasovavat? jsem ve fazi udelam cokoliv, abych nemusel nicil spojku (jezdim ted jak farar :-( ) mam jeste jedn problem, je to asi opravdu maximalni cip, na volnobeh za studena nastartuji a motor asi 1 min tarokuje (500-1500 otacek a to tak, ze se az hybe v silenblocich, jak se trochu zahreje (cidlo je ok, pro jistotu jsme je menili protoze obcas hlasi OK ale nemusi) tak jede jak vino... prosim mate nekdo nejak ciplou 66kW 1,9ku?

Dojel bych na diagnostiku a nechal si vytahnout z RJ SW co tam je opravdu za "chip" ..

Odkaz ke komentáři

no, mám kód převodovky FMH, je ještě jeden typ s jiným kódem(ten si nevzpomenu)... ale podstatné je, aby byla z motoru PD 96kW, napříč uložený a z aut typu O1, GolfIV, A3...ne Fabie RS

ale levný to zas není a pokud nechceš extra tunit, tak dej tu jednohmotu s přítlačákem z WR6 a máš to vyřešený... :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...