murder Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 V pondělí umřel kámoš 32 let (blbej nádor), včera bratr švagra 48 let (dal si po obědě šlofíka a infarkt...) přežil o rok a půl švagra 45 let (selhání organizmu) Jejich rodičům to vůbec nezávidím a nevím jestli to vůbec zvládnou. Táta nevidí, máma nemůže skoro chodit a přežili své dva syny, kteří se o ně měli starat. A samozřejmě manželky a oba po dvou dětech (naštěstí už dospělých)... Kua kam tak spěchali? Jestli tam nahoře někdo je proč je tak nemilosrdnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 co k tomu říct, je to hodně smutné, bohužél Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Tak to je mazec. Běhá mi mráz po zádech. Proto zastávám heslo užívat si dokud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 je to hodně smutné,nevím co se to děje....přijdu dnes do práce a slyším ..kluk 37let...sportovec co semnou dělal..infark..ráno si po noční lehnul a neprobral se...svět je čím dál horší..dávejte na sebe pozor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Bohužel jsou takové věci a přiznejme si, že se dost často staráme víc o naše plechové miláčky než o sebe samotné, včetně mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 V pondělí umřel kámoš 32 let (blbej nádor), včera bratr švagra 48 let (dal si po obědě šlofíka a infarkt...) přežil o rok a půl švagra 45 let (selhání organizmu) Jejich rodičům to vůbec nezávidím a nevím jestli to vůbec zvládnou. Táta nevidí, máma nemůže skoro chodit a přežili své dva syny, kteří se o ně měli starat. A samozřejmě manželky a oba po dvou dětech (naštěstí už dospělých)... Kua kam tak spěchali? Jestli tam nahoře někdo je proč je tak nemilosrdnej? Hooodne smutne!A mlade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 je mi 26 a už jsem byl na pohřbu 6 mym kamaradu ve věku +-2 roky 2x přejeti autem 2x autonehoda - 1 si ji zavinil sám 1x sebevražda 1x totalni selhani organismu minulý týden nam zemřela kamaradka 27 roku na rakovinu plíce ŽIJME ŽIJME TAK JAKOBY DNEŠNÍ DEN MĚL BÝT NAŠÍM POSLEDNÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.