Publikováno Únor 7, 200817 r V pondělí umřel kámoš 32 let (blbej nádor), včera bratr švagra 48 let (dal si po obědě šlofíka a infarkt...) přežil o rok a půl švagra 45 let (selhání organizmu) Jejich rodičům to vůbec nezávidím a nevím jestli to vůbec zvládnou. Táta nevidí, máma nemůže skoro chodit a přežili své dva syny, kteří se o ně měli starat. A samozřejmě manželky a oba po dvou dětech (naštěstí už dospělých)... Kua kam tak spěchali? Jestli tam nahoře někdo je proč je tak nemilosrdnej?
Únor 7, 200817 r Tak to je mazec. Běhá mi mráz po zádech. Proto zastávám heslo užívat si dokud to jde.
Únor 7, 200817 r je to hodně smutné,nevím co se to děje....přijdu dnes do práce a slyším ..kluk 37let...sportovec co semnou dělal..infark..ráno si po noční lehnul a neprobral se...svět je čím dál horší..dávejte na sebe pozor....
Únor 8, 200817 r Bohužel jsou takové věci a přiznejme si, že se dost často staráme víc o naše plechové miláčky než o sebe samotné, včetně mě
Únor 8, 200817 r V pondělí umřel kámoš 32 let (blbej nádor), včera bratr švagra 48 let (dal si po obědě šlofíka a infarkt...) přežil o rok a půl švagra 45 let (selhání organizmu) Jejich rodičům to vůbec nezávidím a nevím jestli to vůbec zvládnou. Táta nevidí, máma nemůže skoro chodit a přežili své dva syny, kteří se o ně měli starat. A samozřejmě manželky a oba po dvou dětech (naštěstí už dospělých)... Kua kam tak spěchali? Jestli tam nahoře někdo je proč je tak nemilosrdnej? Hooodne smutne!A mlade...
Únor 9, 200817 r je mi 26 a už jsem byl na pohřbu 6 mym kamaradu ve věku +-2 roky 2x přejeti autem 2x autonehoda - 1 si ji zavinil sám 1x sebevražda 1x totalni selhani organismu minulý týden nam zemřela kamaradka 27 roku na rakovinu plíce ŽIJME ŽIJME TAK JAKOBY DNEŠNÍ DEN MĚL BÝT NAŠÍM POSLEDNÍM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.