KaizerSoze Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Zdravíčko.. tak už mám doma toho svýho supa a je to docela krasavec.. až možná moc přitahuje pozornost lidí tak sem se vás chtěl zeptat co používáte nebo co by jste mi doporučili za zabezpečení ? JAk hledám tak hledám vždycky to neni ono... Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Zdravíčko.. tak už mám doma toho svýho supa a je to docela krasavec.. až možná moc přitahuje pozornost lidí tak sem se vás chtěl zeptat co používáte nebo co by jste mi doporučili za zabezpečení ? JAk hledám tak hledám vždycky to neni ono... Prosím o radu No nejjistější by bylo havarijní pojištění,jenže ikdyž je člověk majitelem tak luxusního vozu,tak dávat dvacítku ročně je přece jen moc,takže myslím si,že určitě defend lock a i gps by bydlo.Je to taky větší položka,ale je to jednorázová investice,teda pokud nechceš to havarijní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaizerSoze Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 havarijko mám se všim všudy a u takovýho auta je to docela sebevražda to nemít... už jen když půjde nějakej trouba kolem a "půjčí" si navi nebude to zrovna malá investice takže jsem to raději "doufám že kvalitně" pojistil ale i tak mám o toho svýho supíka hroznej strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Sherlog...je jediná velká jistota. Podivej se na www.sherlog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 havarijko mám se všim všudy a u takovýho auta je to docela sebevražda to nemít... už jen když půjde nějakej trouba kolem a "půjčí" si navi nebude to zrovna malá investice takže jsem to raději "doufám že kvalitně" pojistil ale i tak mám o toho svýho supíka hroznej strach Asi tak , dvojcestny alarm + havarijna.Ja som uz bural a havarijna mi zarobila sama na seba takze ja som spokojny a pokial sa nieco stane jedina moja starost su papierovacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zamikani prevodovky a GPS alarm.......Bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaa Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zamikani prevodovky a GPS alarm.......Bomba GPS + havarka . Ruzny zamikani prevodovky , paky na volant nemaji cenu . Superba nepujde krast amater , ten ho raci v klidu vykrade . Kdyz ho nekdo bude chtit ukrast , tak ho ukradne i s zamkem prevodovky ! Staci vymacknout spojku , auto zrucne natahnout a tradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 GPS je Jablotron a ja si to nemohu vynachvalit to auto mam online takze vim kde je a navic ho mam stejne furt v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) GPS + havarka . Ruzny zamikani prevodovky , paky na volant nemaji cenu . Superba nepujde krast amater , ten ho raci v klidu vykrade . Kdyz ho nekdo bude chtit ukrast , tak ho ukradne i s zamkem prevodovky ! Staci vymacknout spojku , auto zrucne natahnout a tradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pokud narazíš na profíka, nepomůže ti nic, ani dva dobrmani v autě, jde o to jim to trochu znepříjemnit Já mám zámek zpátečky, bezpečnostní folie, zaslepené všechny zámky, Magicar s pagerem a stejně nemám klidný spaní Editováno: 14. Únor 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaizerSoze Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Cejtim to stejně .. auto je v tudhle chvíli pojištěný na dvě havarijka (přecházím jsem od pojišťovny do pojišťovny) je v garáži a stejně mi to občas nedá... teď jsem tady u nás ve varech narazil že tu montujou ten safetronic / je to vlastně elektronický zamykání řazení ( mám automat) který funguje naštěstí už bez klíče pouze na čip.. sice za to chtějí 17 000 ale 4 000 mi vlastně dalo by se říct přidá pojišťovna a nechci hyzdit ten krásnej světlej intoš tou dírou z boku na ten obrovskej klíč... jinak včera natěšenej že jedu za holkama přijdu vyvoněnej do garáže.. strčim klíček... pootočim... zůstalo svítit žhavení plus spoustu dalších.. maxidot pozhasnul.. po delším zkoumání jsem došel k tomu že je v piči baterka.. objednal jsem jí v kelly 5 minut po šesté.. díky tomu mi dnes taky nepřišla tak sedim doma na prdeli a čekám na pondělí na baterku... asi půjdu přeleštit kůži do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.