Tdííí Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 caute..nezkousel nekdo dodělat to difuzni osvetleni do vnitřního zpětného zrcátka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Ted o tom rozmyslim, budu delat novou verzi meho kameroidniho zrcatka, mozna to tam zabuduji. Jen si ted z hlavy nevybavuji, v zrcatku myslim drat od podsvetleni nebude, takze jedine nechat na spinanych 12V, takze to bude svitit porad, nehlede na podsvit palubky ... a nebo ho tam dotahnu, to je pravda ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 V Audi to někdy je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 http://www.passatworld.com/forums/volkswagen-passat-b5-discussion/355152-auto-dimming-rear-view-mirror-wiring.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 (editace) Dobry den, chci se zeptat jestli tato stropni lampicka ze superba mi pujde i do fabie II FL? Diky za odpoved. Editováno: 20. Srpen 2015, autor: japok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 taky se pridavam . koupim stropni lampicku superb 1 s cervenyma led.. nabidnete .. nejde to sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ve škodovce určitě maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 už jsem sehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Tak už taky svítím lampičkou ze Supa, měl jsem ji doma rok a půl, ale nějak se k tomu natážení jednoho kabelu na diody ne a né dokopat Jen bych teda potřeboval poradit, jak jste si změnili podsvícení tlačítek? Koukal jsem na to, a jediná kloudná varianta, která mě napadla, že bych nějak odpájel tu desku plošných spojů ... protože když oddělám tlačítka, tak se tam těma škvírama asi nedostanu ... nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Odpajet, jinak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 (editace) jj, já si to myslel díky ... a co to je za diody? tak 1,5 .. 2mm? Editováno: 1. Červenec 2016, autor: ketys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 klasika 3mm v asymetickych drzakach, kazda vlastne sviti trosku jinam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.