Březen 21, 201510 r Ted o tom rozmyslim, budu delat novou verzi meho kameroidniho zrcatka, mozna to tam zabuduji. Jen si ted z hlavy nevybavuji, v zrcatku myslim drat od podsvetleni nebude, takze jedine nechat na spinanych 12V, takze to bude svitit porad, nehlede na podsvit palubky ... a nebo ho tam dotahnu, to je pravda ... Dan
Březen 22, 201510 r http://www.passatworld.com/forums/volkswagen-passat-b5-discussion/355152-auto-dimming-rear-view-mirror-wiring.html
Srpen 20, 201510 r Dobry den, chci se zeptat jestli tato stropni lampicka ze superba mi pujde i do fabie II FL? Diky za odpoved. Upraveno Srpen 20, 201510 r od japok
Říjen 8, 20159 r taky se pridavam . koupim stropni lampicku superb 1 s cervenyma led.. nabidnete .. nejde to sehnat
Červen 30, 20169 r Tak už taky svítím lampičkou ze Supa, měl jsem ji doma rok a půl, ale nějak se k tomu natážení jednoho kabelu na diody ne a né dokopat Jen bych teda potřeboval poradit, jak jste si změnili podsvícení tlačítek? Koukal jsem na to, a jediná kloudná varianta, která mě napadla, že bych nějak odpájel tu desku plošných spojů ... protože když oddělám tlačítka, tak se tam těma škvírama asi nedostanu ... nebo jo?
Červenec 1, 20169 r jj, já si to myslel díky ... a co to je za diody? tak 1,5 .. 2mm? Upraveno Červenec 1, 20169 r od ketys
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.