Pampo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Nemůžem jet po starý kolínský? Myslim, že by se to panu Vytlacilovi líbilo a ta cesta je o dost zábavnější než po dálnici. Já nevím jak to znáš ty , ale já mám zkušenost že stará kolínská bývá dost zajebaná a průjez kolínem stojí každý den od 7do 20 hod za pěkný hovno. to je tak na hodinu. Jinak jet z Prahy do Kvasin přes Kolín je podle mě blbost. Editováno: 24. Květen 2008, autor: Pampo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pampo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou... To OMW je před Poděbradama a jeto exit Vrbová Lhota. Je tam teď nově udělané velké parkoviště a Mekáč. tam by to bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak to já jsem v pr...i , jsem mimo čr a to jsem se tak moc těšil!!! Vas spis ubejva nez pribejva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Chlapi pište tu účast.Tak jak psal Petřík.V sekci srazy najeďte na sraz superbů a připište své jméno.Ikdyž jste to třeba napsali jako SZ mr.Vytlacilovi,tak i přesto to písněte do té sekce.Jde o to aby i ostatní měli nějaké info a abysme věděli kolik nás bude. Je to samozřejmě prosba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Kacer ty nejdes ....Neeeee Sem ti chtel pustit radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Nejede někdo ze severu čech, DC,LBC,ČL ? Jinak k ostatním se mohu připojit až tak v Hradci, dřív se mi to nikde nekříží. V těch kvasinách by to chtělo určit nějaké místo srazu, ať si to všichni můžou dát do navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Kazdy to musi najit sjedete z takoveho mirneho kopce a pak tam je odbocka Kvasiny Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Nejede někdo ze severu čech, DC,LBC,ČL ?Jinak k ostatním se mohu připojit až tak v Hradci, dřív se mi to nikde nekříží. V těch kvasinách by to chtělo určit nějaké místo srazu, ať si to všichni můžou dát do navigace. to Kornout: ahoj asi my s Vorlajzem, pokud budeme připuštěni.. z UL a posléze Dc.. to Laras: hele já nevím jestli můžeme přijet.. psal jsem dotaz ale bez reakce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ja v tom nevidim problem pokud budou LED hehehe, pokud by se potom nekam jelo tak se zaradite do zadu nebo do predu aby to trochu vypadalo a je to ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Pojedu z Prahy,tak mi pak někdo pošlete SZ s plánem cesty,až se dohodnete.Já bych se taky přikláněl k dálnici,cesta po Kolínský není hlavně ráno úplně super.Taky nebudu závodit a myslím,že po sjezdu z Hradecký se ještě jede přes dost vesnic,aby si nás lidi všimly.Navíc by se v Hradci mohli do kolony připojit další,co jsou z LI,CL,MB,HK,PC atd.Pak by ta kolonka byla zase delší.Já osobněbych navrhoval 7:30 na nějaký první benzince na D 11 a pak nějaké to místo na cestě okolo HK,kde by se připojili ostatní,třeba v 8:50.Čím víc nás přijede pohromadě,tím líp.Je to jenom návrh,jestli dohodnete na něčem jiném,dejte vědět,přidám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ja v tom nevidim problem pokud budou LED hehehe, pokud by se potom nekam jelo tak se zaradite do zadu nebo do predu aby to trochu vypadalo a je to ne? je to fakt uplně jedno, přijedu klidně později a zaparkuju bokem.. nejsem cíťa. klidně pojedeme se Scoutem jako první a budeme hlásit ďoury na silnicích aby jste si neurvali snížené podvozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Pojedu z Prahy,tak mi pak někdo pošlete SZ s plánem cesty,až se dohodnete.Já bych se taky přikláněl k dálnici,cesta po Kolínský není hlavně ráno úplně super.Taky nebudu závodit a myslím,že po sjezdu z Hradecký se ještě jede přes dost vesnic,aby si nás lidi všimly.Navíc by se v Hradci mohli do kolony připojit další,co jsou z LI,CL,MB,HK,PC atd.Pak by ta kolonka byla zase delší.Já osobněbych navrhoval 7:30 na nějaký první benzince na D 11 a pak nějaké to místo na cestě okolo HK,kde by se připojili ostatní,třeba v 8:50.Čím víc nás přijede pohromadě,tím líp.Je to jenom návrh,jestli dohodnete na něčem jiném,dejte vědět,přidám se. Taky bych se přikláněl k tomu, aby se Praha-Hradec jelo po dálnici, možná by nebylo špatný si přes SZ vyměnit čísla na mobily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Taky bych se přikláněl k tomu, aby se Praha-Hradec jelo po dálnici, možná by nebylo špatný si přes SZ vyměnit čísla na mobily To by nebylo špatný,já jsem pro,moje mobil číslo je 777267380 a každý ho vídí,nemusím psát tolik SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Pro poradek se napiste vsichni tady kdo jede http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45928 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 zdravím,po zkušenostech z kamionu bych od Prahy na Hradec volil dálnici zvláště v pátek ráno po kolínský to bude samé cukání v kolonách. Já vyrážím zze Sušice a v Plzni bych se měl srazit kolegou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 zdravím,po zkušenostech z kamionu bych od Prahy na Hradec volil dálnici zvláště v pátek ráno po kolínský to bude samé cukání v kolonách.Já vyrážím zze Sušice a v Plzni bych se měl srazit kolegou jj uz mam supika pripraveneho nalepil jsem i skodahome.cz tak se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Jedu taky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 jj uz mam supika pripraveneho nalepil jsem i skodahome.cz tak se tesim. Taky o tom přemýšlím, ale spíš na zadní okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zdravím,po zkušenostech z kamionu bych od Prahy na Hradec volil dálnici zvláště v pátek ráno po kolínský to bude samé cukání v kolonách.Já vyrážím zze Sušice a v Plzni bych se měl srazit kolegou Jsem pro,jedu z PHA,tak se na nějaké benzině rád přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 dnes nebo zitra dodam prehled prihlasenych ke kontrole a potvrzeni... Jinak pro ty, co vezou deti, pozor, vstup na linku az od 12 let !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 výborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Takze nize je seznam lidi, kteri se mi prihlasili pres SZ. Prosim o kontrolu a pripadne upravy (jedu/nejedu/pocet osob apod.). Zde jeste komunike ze SA: ŠkodaAuto a.s. a potvrzujeme termín Vaší návštěvy dne 20. června 2008 v 10.00 hod pro celkem max. 20 osob a v 11.30 hod pro celkem max. 20 osob, v českém jazyce s následujícím programem : 10.00 hod. Příjezd skupiny k hlavní bráně závodu Kvasiny ŠkodaAuto a.s. 10.00 – 11.30 hod Prohlídka výrobního závodu - 1. skupina 11.30 – 13.00 hod Prohlídka výrobního závodu – 2. skupina Exkurze se mohou zúčastnit osoby starší 12-ti let. S ohledem na identické a pravdivé informace požadujeme využití jazykových možností našich průvodců. Změna termínu z důvodu konání interní akce vyhrazena. O veškerých změnách z Vaší strany nás informujte minimálně 1 týden předem. Maximální počet osob v jedné skupině je 20 osob. Predvadeci jizdy budu jeste upresnovat s MB, protoze to ma na starost jiny clovek. 1. Vasekk 2x 2. Mifii 2x 3. Laras 2x 4. Vick 2x 5. Ptica 2x 6. MenXB 2x 7. Mornst 2x + deti 8. Rr1 2x 9. Petrik 3x 10. Miky Praha 1x 11. Superfatty 2x 12. Ace Ventura 1x 13. J-novis 1x 14. Quakmen 1x 15. Peny 3x 16. Kornout 2x 17. Paolo.007 1x 18. Vytlacil 3x Editováno: 2. Červen 2008, autor: Vytlacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tak super ( Ten spich v Hradci by byl dobrej, to by se mi hodilo Můj tel 775 687 954 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 to Kornout: ahoj asi my s Vorlajzem, pokud budeme připuštěni.. z UL a posléze Dc.. to Laras: hele já nevím jestli můžeme přijet.. psal jsem dotaz ale bez reakce.. Se domluvíme a někde si dáme spicha a pojedem najednou, snad se v Hradci sejdem s ostatníma. Tel na mě o příspěvek výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Se domluvíme a někde si dáme spicha a pojedem najednou, snad se v Hradci sejdem s ostatníma.Tel na mě o příspěvek výše. Něco se ještě vymyslí,já určitě pojedu po dálnici na Hradec a tam bych se s váma někde srazil.Ještě to doladíme,do odjezdu zatím času dost.Tel na mě je víše uvedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.