mifii Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 zmena Mifii 1 auto 3 lidi vcetne ridice nasel jsem dalsiho a ten si to nenecha ujit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Nezoufejte kluci hned jak bude Club tak o talk nebude nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Nezoufejte kluci hned jak bude Club tak o talk nebude nouze I Vy soukromníci , těším se až Vás zítra poznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Takze panove zitra se budu tesit, mobil na me je 603 33 82 32, zdravim vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) užíte si to Editováno: 19. Červen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Uzijte si to a pro Me a Miku foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak zitra se uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Nyní jsem zkončil s pucováním SUPíka, vymazal fotky z digitálu a uvolnil tak místo, zítra se těším, ahoj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Taky jsem to nechal vypucovat a už se nemůžu dočkat.Tak ráno na Benzině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ahoja, tak jsem konečně doma.. děkuju že jsem Vás poznal, některé víc, viz. ostravaka Víťu s přítelkyní.. bohužel se exkurze protáhla a tak se jsem neměl čas víc stihnout.. nicméně i když nejsem majitelem SUPa, rád Vás zase uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Tak jsem taky dorazil, bylo to fajn, akorát že jsme mohli říct, kdo pod jakým nickem je, protože znám nick, ale většinou nevím, koho k němu (jakou tvář) přiřadit ! Tak snad příště .... Editováno: 20. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Malá vzpomínka a pro ty, kteří se nemohli zúčastnit, tak krátká ukázka ! Editováno: 20. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Zdravím.V pořádku sme dorazili domů a byl to příjemně strávenej den s fajn lidma.Jak se říká stejně postiženými. Cesta z Kvasin byla s Paolem fajn,jeli sme pohodičkovou rychlostí.Budu se zas těšit na další srazík.Sm rád,že sem Vás mohl poznat.Ahojk Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Tak tak, s Penym jsme jeli skoro předpisově, chtěli jsme nechat naše SUPíky odpočinout, protože ráno po výjezdu z benzínky, kde bylo první setkání, se nám splašily kobyly. Musel to být pohled, jak po D11 mastí 5 SUPů v levém pruhu za sebou rychlostí 180 km/h !!! Editováno: 20. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 for Mr. Vytlacil : jenom jednu takovou technickou, stálo by možná za to zaslat do Kvasin děkovný mailík, že nám umožnili prohlídku s fundovaným průvodcem, dávám na zvážení ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 JJ,srazík good, hlavně ta prohlídka byla zajímavá, akorát TO pod tou plachtou mohly ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ahoja, tak jsem konečně doma.. děkuju že jsem Vás poznal, některé víc, viz. ostravaka Víťu s přítelkyní.. bohužel se exkurze protáhla a tak se jsem neměl čas víc stihnout.. nicméně i když nejsem majitelem SUPa, rád Vás zase uvidím Potěšení je i na mé straně.Bylo mi ctí pane.A i ostatní lidi byli super.Až bude sraz někde v přírodě,tak je třeba hlavně provézt tu spanilou jízdu.A to doufám,že už bude i více lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Všichni pohromadě ! Editováno: 21. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Supr srazík, hlavně tak prohlídka byla . Směrem ke Kvasinám jsme se trochu s Paolem zamotali ale dopadlo to dobře . Už se těším na další srazík a doufám, že se poznám i s ostatníma... to Paolo.007: perfektní panorama, mě se to tak dobře nepovedlo vyfotit abych to pospojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 opravdu fajn sraz, i kdyz doprava na misto byla diky uzaverce trosku hekticka :-) moc rad jsem vas vsechny poznal, a paolo: tak fotka je fakt libova!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Kluci nahoďte víc fotek jestli máte někdo čas a chuť, jsem docela zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 j sraz byl dobrej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 mozna by stalo za to priradit na panorama paola nick, abychom vedeli i do budoucna kdo je kdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 asi by to bylo dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tak i já přispěju svou troškou do mlýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.