g0mez Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 (editace) nazdarek, takze po dlehj dobe sa ocitnem aj ja v statistike dopravnych nehod... Dnes /sobota 9.2.2008/ pri ceste do Letnan sa mi stala neprijemna nehoda... Krizovatka veselska-kbelska, stojim na cervenu na semafore, krava zenska nedokazala ubrzdit... zprvu som pocul iba brzdenie, myslel som ze to nezvlada niekto vo vedlajsom pruhu, ale po rane som pochopil ze som to ja... zenska uznala ze tam mala nieco okolo 80-90km/h Uvydime co na to garny... Foto iba z mobilu... vyzera to celkom v pohode, bohuzel po omrknuti auta po ukludneni sa doma, som zistil ze mam premackli kufor u rezervy, a uplne sa mi nejak nezdaju prahy... Editováno: 9. Únor 2008, autor: g0mez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 to bude dobrý, okta je na zadek celkem pevná a ta felda neni až zas tk rozbitá, takže nárazová rychlost kolem 30km/h, nejdřív to auto umej a pak teprve hledej škody. Ať to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 to bude dobrý, okta je na zadek celkem pevná a ta felda neni až zas tk rozbitá, takže nárazová rychlost kolem 30km/h, nejdřív to auto umej a pak teprve hledej škody. Ať to dobře dopadne jj vidím to stejně s tím nic moc mít nebudeš podle toho že ta felda není tak zbořená a to už jsem nějaký po takovým střetu po nedobrždění viděl... jinak at je brzo v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Měl sem to samý.Sundej nárazník a podívej se jestli se ti neprohla výstuha.U mě taky nárazník vypadal O.K,ale nebylo to tak,prohla se výstuha a lehce zadní čelo.Škoda byla skoro 15000kč.Tak si to zkontroluj jinak tě pojišťovna oškube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jo tady ti posílám fotky jak to vypadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.