Publikováno Únor 12, 200817 r Ahojte ! Ked necham auto dlhsie stat (cez noc, pripadne par hodin) hlavne pocas zimnych mesiacov a pri teplotach okolo, pripadne pod nulou a potom idem nastartovat, zasvieti mozno tak na 2-3 sekundy kontrolka ABS a ASR a potom zhasne. Nemate s tym nahodou skusenosti ? Dakujem
Únor 12, 200817 r Ahojte !Ked necham auto dlhsie... Dakujem Ked ti to svieti pocas startovania tak je to vporiadku. Horsie ked to svieti aj po nastartovani to uz treba napichnut na VAG a zistit chybu.
Únor 12, 200817 r a co tady řešíš? pokud ti svítí 2-3 sec po zapnutí klíčku je to normální.a dělá to každému. viz manuál k autu
Únor 12, 200817 r Autor a co tady řešíš? pokud ti svítí 2-3 sec po zapnutí klíčku je to normální.a dělá to každému. viz manuál k autu takze to robi aj tebe po nastartovani (nie len po pootoceni klucika) a len pocas zimnych mesiacov, ked je vonkajsia teplota okolo nuly, pripadne pod nulou ? toto v manuali k autu najst neviem nikto sa s tym este nestretol ? slaba baterka, kontakty ABS a ASR ... nieco podobne ..
Únor 12, 200817 r nene já hned nestartuju, já čekam až nažhavím, což by mohla být právě ta doba co ty už máš nastartováno a čekáš až ti zhasne abs. Pokud ti nic vag nehlásí jako chybu, tak to neřeš.
Únor 12, 200817 r Autor nene já hned nestartuju, já čekam až nažhavím, což by mohla být právě ta doba co ty už máš nastartováno a čekáš až ti zhasne abs. Pokud ti nic vag nehlásí jako chybu, tak to neřeš. nie nie, praveze zhavim pekne aj ja, pockam kym pozhasinaju vsetky kontrolky ktore zhasnut maju a mozem aj 3 minuty pockat, po nastartovani sa ale tie dve kontrolky objavia na tie 2-3 sekundy. VAG nehlasi nic, ale predsalen ... chcem to mat OK
Únor 12, 200817 r Možno máš problém so spínačkou ako Bemo mal, ale to by ti svietilo asi aj viac vecí. A možno je len už vybita baterka, žhavenie si sosne a prave tie dve sekundy su na to aby altik začal dodavať prúd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.