ziakoo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ahojte ! Ked necham auto dlhsie stat (cez noc, pripadne par hodin) hlavne pocas zimnych mesiacov a pri teplotach okolo, pripadne pod nulou a potom idem nastartovat, zasvieti mozno tak na 2-3 sekundy kontrolka ABS a ASR a potom zhasne. Nemate s tym nahodou skusenosti ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ahojte !Ked necham auto dlhsie... Dakujem Ked ti to svieti pocas startovania tak je to vporiadku. Horsie ked to svieti aj po nastartovani to uz treba napichnut na VAG a zistit chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 a co tady řešíš? pokud ti svítí 2-3 sec po zapnutí klíčku je to normální.a dělá to každému. viz manuál k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziakoo Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 a co tady řešíš? pokud ti svítí 2-3 sec po zapnutí klíčku je to normální.a dělá to každému. viz manuál k autu takze to robi aj tebe po nastartovani (nie len po pootoceni klucika) a len pocas zimnych mesiacov, ked je vonkajsia teplota okolo nuly, pripadne pod nulou ? toto v manuali k autu najst neviem nikto sa s tym este nestretol ? slaba baterka, kontakty ABS a ASR ... nieco podobne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 nene já hned nestartuju, já čekam až nažhavím, což by mohla být právě ta doba co ty už máš nastartováno a čekáš až ti zhasne abs. Pokud ti nic vag nehlásí jako chybu, tak to neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziakoo Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 nene já hned nestartuju, já čekam až nažhavím, což by mohla být právě ta doba co ty už máš nastartováno a čekáš až ti zhasne abs. Pokud ti nic vag nehlásí jako chybu, tak to neřeš. nie nie, praveze zhavim pekne aj ja, pockam kym pozhasinaju vsetky kontrolky ktore zhasnut maju a mozem aj 3 minuty pockat, po nastartovani sa ale tie dve kontrolky objavia na tie 2-3 sekundy. VAG nehlasi nic, ale predsalen ... chcem to mat OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Možno máš problém so spínačkou ako Bemo mal, ale to by ti svietilo asi aj viac vecí. A možno je len už vybita baterka, žhavenie si sosne a prave tie dve sekundy su na to aby altik začal dodavať prúd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.