waclaw Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Zdravim. Vymenoval jsem baterii a pri odkodovani radia Symphony jsem zadal 2x spatny kod. Ted sviti na displeji vlevo mala 2 a velky napis SAFE a nejde nic zadat. Je nejake reseni jak radio odblokovat? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nech ho minimálně hodinu puštěný a potom by měl jít zase zadat kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Nech ho minimálně hodinu puštěný a potom by měl jít zase zadat kód. Pokud je to rádio origo a bylo tam před odpojením baterie, tak se nemusí nic zadávat, ono si to načte samo z ŘJ. Zkus znovu odpojit baterii, připoj ji, zapni klíček a potom rádio a chvíli počkej......... Editováno: 13. Únor 2008, autor: dolešo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nech ho minimálně hodinu puštěný a potom by měl jít zase zadat kód. Přesně tak nech ho jenom puštěný a je to taky se mi to stalo po hodině jsem to normálně nakodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Nech ho minimálně hodinu puštěný a potom by měl jít zase zadat kód. Dikes, fungovalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra 11 Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Nepíše mě to ani to Safe,co dál děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.